5 greșeli care îl fac pe un bărbat să facă pași înapoi


Află din rândurile următoare care sunt cele mai frecvente 5 greșeli pe care le fac femeile în cadrul unei relații.


In articol:

Există anumite comportamente ale femeilor, atât în cadrul unei relații,

cât și în momentul în care încep să întemeieze o relație și să pună bazele acesteia, care pot duce la îndepărtarea bărbatului. Desigur că noi ne dorim să ne apropiem de partea masculină și încercăm să facem în așa fel încât lucrurile să funcționeze, dar de multe ori recurgem la anumite acțiuni care în loc să-l facă pe partener să se apropie mai mult de noi, îl îndepărtează.

Care sunt cele 5 greșeli care îl fac pe bărbat să se retragă dintr-o relație

Citește și: Șase comportamente care sperie bărbații. Sfaturi pentru femei! ”Nu-l pune pe acest fals piedestal.”

5 greșeli care îl fac pe un bărbat să facă pași înapoi

Aflați în continuarea articolului de ce trebuie să ținem cont ca bărbatul de lângă noi să nu ia decizia de a face pași înapoi și a renunța la relație.

1. Investesc prea multe sentimente de la începutul relației

În cadrul unei relații, există diferite etape de investire a sentimentelor și de a ne arăta dragostea și afecțiunea față de cel de lângă noi. Adesea, femeile au tendința de a investi prea multe sentimente înaintea bărbatului. Astfel de comportament îl face pe partenerul de viață să adopte o atitudine de relaxare și nu mai simte nevoia de a depune și el la rândul lui efort în relație. Așa apare un dezechilibru între cei doi parteneri de viață, iar acest dezechilibru poate duce la ruperea relației de cuplu.

 Așadar, dacă noi femeile îi asaltăm pe bărbații din viața noastră cu mesaje, planuri, cadouri și alte lucruri din acestea, atunci ei nu vor investi la rândul lor în relație și se vor obișnui doar să primească. Atunci când și bărbatul investește în relație, când contribuie la buna funcționare a acesteia, ajunge să o prețuiască mai mult.

Astfel, este în regulă să-i oferiți iubire, dar e importantă să-i permiteți și lui să ofere înapoi. Asigurați-vă că acea investiție este egală.

2. Caută validarea

Citește și: Cum apare sentimentul de singurătate în cuplu. „Majoritatea cuplurilor sunt în general certați, sunt singuri în relație”

5 greșeli care îl fac pe un bărbat să facă pași înapoi

Unele femei au tendința de a-și întreba în permanență partenerul de viață dacă sunt frumoase, dacă le iubește sau dacă le place suficient. Potrivit specialiștilor în domeniu, acea dorință de validare provine din sentimentul de nesiguranță pe care îl are cineva asupra propriei persoane.

Astfel, dacă radiezi nesiguranță îi vei transmite și lui asta și astfel îi modelezi percepția despre tine într-un mod negativ. În acest caz, ar trebui să încercăm să ne validăm singure. O femeie care debordează de încredere în sine și se simte sexy și frumoasă, va fi întocmai privită și de partenerul de viață.

3. Își modelează comportamentul pentru a-i face pe plac

Este total greșit ca pe parcursul unei relații și mai ales în perioada de cunoaștere să arăți doar părțile din tine care știi că lui o să-i placă. Astfel, îți pierzi autenticitatea care te caracterizează și ajungi să uiți cine ești tu cu adevărat. Te transformi într-o proiecție a ceea ce ar vrea el ca tu să fii, iar acest comportament este total greșit.

Dacă aduci doar partea dulce într-o relație, în care ești de acord cu tot ceea ce spune el și îți place tot ce-i place lui, la un moment dat toată această bulă de perfecțiune se va sparge, iar cel de lângă tine va realiza că a trăit într-o minciună.

De aceea, este foarte important să fii tu însăți și să ai încredere că bărbatul potrivit te va găsi atrăgătoare pentru cine ești tu cu adevărat.

4. Declară că sunt îndrăgostite prea devreme

Citește și: Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

5 greșeli care îl fac pe un bărbat să facă pași înapoi

Cuprinse de euforia unui început de relații, multe femei declară că sunt îndrăgostite și își manifestă iubirea încă din stadiul de cunoaștere. Acest comportament i-ar putea face pe bărbați să se retragă deoarece vor fi învăluiți de un sentiment de neputință pentru a ajunge și ei la egalitate cu sentimentele voastre.

În această situație, bărbatul se gândește că o să-ți rupă inima și se va retrage pentru că nu vrea să te devasteze. Este important să-i lăsăm pe bărbații din viața noastră să conducă ei ritmul emoțional al relației.

5. Au nevoie de etichete prea devreme

Bineînțeles că este necesar să știi care sunt intențiile lui sau care este statutul vostru la un anumit moment al relației, dar este foarte important să nu punem etichete prea devreme. Astfel, intervine supracontrolul, iar bărbatul este tentat să se retragă din relația respectivă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum prevenim răcirea relației de cuplu. „Nu știm să gestionăm o relație pe termen lung”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum se schimbă viața de cuplu după apariția unui copil. „Când apare bebelușul nu-și mai pot permite să fie spontani”

Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri