Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat


Aflați din rândurile următoare cât de importante sunt relațiile intime pentru bărbați.


In articol:

Frecvența relațiilor intime într-un cuplu poate pune multe semne de întrebare pentru femei, care au crescut cu această mentalitate conform căreia într-o relație, singurul lucru care îi atrage pe bărbați este sexul.

Ei bine, acestă mentalitate este total greșită. Bineînțeles că relațiile intime sunt cele care fac diferența dintre o relație de prietenie și una amoroasă, dar nu sunt cele care consolidează și asigură reușita unei relații.

Aflați din rândurile următoare cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat și care sunt alte aspecte de care trebuie să țineți cont pentru a avea parte de o relație armonioasă și pasională.

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Citește și: Cum testăm compatibilitatea cu partenerul. „Cu partenerul nepotrivit avem chimia cea mai nebună”

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Există multe studii care vorbesc despre importanța relațiilor intime în cadrul unei relații. Acestea sunt deopotrivă importante atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ele asigură pasiunea și dorința dintre cei doi parteneri, care sunt elemente esențiale în cadrul unei relații amoroase, iar lipsa lor poate duce la răcirea relației și ulterior la separarea partenerilor. Bineînțeles că nu există o frecvență pentru acestea deoarece depinde în funcție de fiecare cuplu, dar atunci când lucrurile decurg bine între cei doi parteneri, iar aceștia se iubesc și se respectă unul pe altul, atunci pasiunea dintre cei doi vine de la sine.

De aceea, cel mai important lucru într-o relație este respectul. Acesta este foarte important pentru bărbați. Atâta timp cât un bărbat nu se simte respectat într-o relație, nici nu se va mai gândi la a întreține relații intime cu partenera.

Cum dezvolți sentimentul de respect într-o relație

Citește și: Cum poți avea mai multă intimitate în relația de cuplu. ”Dacă nu existau semne de intimitate în familia noastră, atunci nici noi nu avem acest model și suntem poate mai reci.”

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Există mai multe practice cu adevărat puternice care pot dezvolta sentimentul de respect într-o relație. Iată trei dintre ele:

1. Menține acorduri

Este foarte important ca într-o relație să faci și să menții acorduri cu partenerul de viață. Este principiul conform căruia, atunci când spui că vei face un anumit lucru, să îl faci indiferent de situație. Astfel, nu numai că vei crește încrederea în relația de cuplu, dar îi vei arăta partenerului de viață că este respectat și că se poate baza pe tine.

2. Respectă-i timpul liber

Pe lângă timpul petrecut împreună, orice om indiferent dacă este sau nu într-o relație, are nevoie de timp pentru el. Aici vorbim fie de timpul în care este ocupat cu un proiect la muncă, timpul pe care îl petrece alergând în parc sau pur și simplu atunci când stă pe canapea uitându-se la meci. Trebuie să înțelegem că este normal ca partenerul nostru să aibă timp liber pe care să îl respectăm. Respectându-i timpul liber, îi dovedim că îl respectăm pe el.

3. Gândește-te la trei lucruri pe care le admiri la el

Citește și: Cum poți avea o relație fericită și de durată. “Bărbatul nu are puteri telepatice.”

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat

Adesea avem tendința ca într-o relație să ne concentrăm atenția asupra lucrurilor care ne deranjează la persoana de lângă noi, asupra greșelilor pe care le face și cum am vrea noi să schimbăm persoana respectivă. Aceasta este o mentalitate greșită, care în timp poate avea consecințe distructive asupra relației.

În loc să ne concentrăm atenția asupra lucrurilor negative pe care fiecare persoană le are, ar trebui să le admirăm pe cele pozitive, care cu siguranță există. Putem începe o practică în fiecare dimineață în care să ne gândim la trei lucruri pe care le admirăm la partenerul nostru de viață și să ni le setăm în minte. Astfel, întreaga noastră zi se va schimba pentru că voi porni ziua cu gânduri pozitive, iar pasiunea dintre parteneri va crește pentru că vom avea altă atitudine față de bărbatul de lângă noi.

De asemenea, seara, înainte de culcare, spune-i partenerului măcar un lucru din cele trei pentru care îl admiri. Astfel, bărbatul de lângă voi va vedea că este apreciat și se va simți respectat, iar în momentul în care se va simți respectat, iubit, prețuit și apreciat, va apărea efectul natural al acestei conexiuni dintre voi, care se numește pasiune.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cum se distruge relația de cuplu. ”Greșelile sunt micuțe, dar consecințele pot fi mari.”

Cum transformi o relație pasageră într-una serioasă. „Este bine să facem diferența între dragoste și iubire”


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri