Ce așteptări au femeile de la parteneri


Dacă ești bărbat, te aflii într-o relație și nu știi ce dorință are femeia de lângă tine, ei bine, mai jos vei descoperi ce așteaptă acestea de la parteneri.


In articol:

Alina Iliescu, psihoterapeut, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre ce așteptări au femeile de la parteneri și cum se comportă acestea în funcție de cum au fost tratate în copilărie.

Citește și: Cine este Monica Tatoiu. „Suntem împreună de 37 de ani!”

Ce așteptări au femeile de la parteneri

Ce așteptări au femeile de la parteneri

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Sărbătorile vin cu certuri în cuplu

Ce așteptări au femeile de la parteneri

Alina Iliescu a spus că primul lucru care ne vine în minte este capacitatea de a iubi, iar capacitatea noastră de a iubi este în strânsă legătură cu încrederea în noi și cu cât de multă iubire am primit noi de-a lungul timpului.

„Primul lucru care ne vine în minte este capacitatea de a iubi și capacitatea noastră de a iubi este în strânsă legătură cu încrederea în noi și cu cât de mulți am fost noi iubiți în copilărie și cât de mult am fost așteptați, și cât de mult am fost investiți și câtă atenție ni s-a dat, iar de aici dacă luăm și limbajele iubirii putem să vedem cât timp au petrecut părinții cu noi, serviciile, adică ce au făcut pentru noi, cadourile pe care ni le-au dat, tandrețea, cuvintele pe care ni le-au spus, și atunci, dacă ne gândim câte persoane

ne-au iubit pe noi putem să înțelegem și capacitatea noastră de a-i iubi pe ceilalți din jurul nostru. Toți avem o anumită capacitatea de a iubi și se poate afla, pe o scală scăzută, medie sau ridicată”, a spus specialistul.

Dacă nu am primit destul de multă iubire de-a lungul vieții, o să avem o fixație, care se numește fixație orală, iar în acel moment ne dăm seama că primul an din viață a fost o problemă.

 „Este în funcție de fiecare dintre noi, avem mai mult de oferit celuilalt sau avem mai mult de primit, pentru că sunt persoane care nu au aproape nimic de dat, ele doar așteaptă să primească, și sunt persoane care au foarte mult de oferit, iar acest lucru se vede și în viața profesională, sunt mai bune la suflet și se citește și în ochii lor. Ne putem da seama dacă o persoană are de oferit în funcție de ochi, se vede bunătatea în ochi. Din moment ce nu am fost iubiți și avem acest gol de iubire, de umplut, o să avem o anumită fixație, se numește fixație orală și atunci ne dăm seama că în primul an de viață a fost o problemă. Dacă ne imaginăm un vas în care turnăm apă, exista persoane care au acest vas spart, și întotdeauna au nevoie să pună apă constant, pentru că nu sunt sătule oricât de mult le-ai iubi și oricât de mult le-ai da, iar atunci observăm, aceste persoane în general fumează, beau, au o anumită dependență, pentru că au un gol de umplut constant. Se pot face anumite lucruri, însă nu minuni, dacă avem noroc și avem o relație de iubire în care suntem iubiți și partenerul nostru este cald, afectuos, și ne repară ceva din ceea ce nu am primit suntem într-un anumit echilibru, dar dacă ieșim din acea relație ne dezechilibrăm”, a mai menționat specialistul.

Citește și: “Când vine vorba de mama lui, nici nu apucam să deschid gura.” Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu. Vedeta a mărturisit că soțul ei a intervenit între ele

Ce așteptări au femeile de la parteneri

Ce așteptări au femeile de la parteneri

[Sursa foto: pexels]

Citește și: “Când vine vorba de mama lui, nici nu apucam să deschid gura.” Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu. Vedeta a mărturisit că soțul ei a intervenit între ele

Femeile iubesc mai mult decât bărbații

Specialistul a mai menționat că femeile iubesc mai mult decât bărbații, iar acest lucru este în gena lor, deoarece suntem structurate să fim mai afectuoase, tocmai din cauza faptului că dăm naștere unui copil și trebuie să avem capacitatea de a ne proteja bebelușul.

Avem în gene acest lucru structurat, să fim mai afectuoase, tocmai din cauza faptului că dăm naștere unor copii și ar trebui să avem capacitatea aceasta de a ne proteja bebelușul. În plus, femeile au stat milioane de ani doar ele cu ele, având grijă de copii și bărbații au plecat la vânătoare, și atunci noua ni s-a dezvoltat această zona de empatie, de socializare, și bărbaților li s-a dezvoltat orientarea în spațiu, vederea la distanță. Femeile erau într-o comunitate și creșteau copii, singure, doar ele.

Citește și: 6 semne că este îndrăgostit de tine

Ce așteptări au femeile de la parteneri

Ce așteptări au femeile de la parteneri

[Sursa foto: pexels]

Citește și: „Eu nu mă simt bătrân.” Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, declarații despre nuntă


Abonează-te pe

Citește și:

Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Monica Tatoiu. „Suntem împreună de 37 de ani!”

Zodiac 11 decembrie 2022. Află ce zodie este pe cale să-și îndeplinească un obiectiv


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de ani
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri