Cine este Monica Tatoiu. „Suntem împreună de 37 de ani!”


Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară. Însă știați cum a învins aceasta boala de care suferea?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Monica Tatoiu, ce vârstă are, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum și-a extins domeniul de profesie, de-a lungul anilor, dar și câteva aspecte interesante legate de soțul și fiul acesteia.

 

Ce vârstă are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu  s-a născut pe data de 21 iunie, în Bocșa Montană, din Caraş Severin. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 66 de ani.

monica tatoiu varsta

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

 

Ce studii are Monica Tatoiu

În ceea ce privește studiile Monicăi Tatoiu, se pare că ultimele studii absolvite de către aceasta, în anul 1990, sunt cele de la Universitatea din Iaşi de specialitate în Matematică, doctoratul.

monica tatoiu wikipedia

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

 

Cine este Monica Tatoiu

Monica Tatoiu  este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară. În plus, aceasta este cunoscută și datorită prezențelor sale destul de frecvente în emisiunile TV, acolo unde comentează diverse subiecte de interes general.

Monica Tatoiu s-a ocupat și de conducerea unei companii de cosmetice, începând din anul 1996, până în anul 2008. În acest timp, în anul 2004, aceasta a încercat să intre și în politică pentru a candida pentru Primăria Capitalei, încă nu a ieșit așa cum și-a dorit.

monica tatoiu

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

 

Cum a scăpat Monica Tatoiu de boala de care suferea

În ciuda vieții pe care  Monica Tatoiu  o trăiește în prezent, alături de soțul său, Victor Tatoiu, cu care are o relaţie de mai bine de 30 de ani, aceasta a suferit de cancer la sân. Cu toate că medicii au sfătuit-o să recurgă la operație, aceasta a reușit să se vindece cu ajutorul unui remediu naturist recomandat de către un preot.

Reţeta asta la mine a avut succes ”, a declarat Monica Tatoiu.

Conform acesteia, se pare că ingredientele pe care această rețetă pe bază de lăptişor de matcă şi miere de salcâm, au rolul de a stimula regenerarea organismul afectat de boală și de a oferi corpului, capacitatea de a lupta singur.

monica tatoiu studii

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”

 

Monica Tatoiu are un fiu în vârstă de 28 de ani

În prezent, Monica Tatoiu se bucură de fiecare clipă trăită alături de soțul și fiul său, Victor, care are vârsta de 28 de ani, fiind născut pe data de 29 martie. Astfel, Victor Tatoiu a absolvit Școala Americană, din București și se pare că locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde lucrează ca master diver.

„Astăzi bebe al meu face 28 de ani. Au trecut repede ultimii ani. Mâine poimâine bunică. Copiii sunt o bucurie câteodată cu țepi, dar nu sunt așa toate bucuriile? Am vrut băiat. Ca să îl donez altei femei. Cu mare bucurie. Și să mai copilăresc nițel. Să nu mă criticați pentru că spun adevărul.”,  a transmis Monica Tatoiu, de ziua fiului său.

monica tatoiu fiu

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Christian Sabbagh. „Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani”

 

Ce a declarat Monica Tatoiu despre soțul s ă u

Monica Tatoiu este o femeie fericită și împlinită pe toate planurile, însă în special pe plan personal. Aceasta se află într-o frumoasă căsnicie alături de soțul său, Victor Tatoiu, despre care are numai cuvinte de laudă.

Suntem împreună de 37 de ani și ceea ce am realizat împreună, am învățat unul de la altul. (…) Eu l-am educat pe el, el m-a educat pe mine cum e cu lămpi, cu d-astea… și astea sunt importante. El m-a învățat pe mine lucruri pe care nu le știam în multe domenii. (…)

Eu sunt din Banat, el e din Constanța, ne-am întâlnit la București, fiecare a venit cu moștenirea și asta este foarte important într-o relație. Să fim deschiși, să învățăm lucruri noi și să fim radicali, atunci când trebuie să păstrăm anumite valori pe care le-am moștenit de la părinții noștri.”, a mărturisit Monica Tatoiu

monica tatoiu sot

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femeie de afaceri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Christian Sabbagh. „Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani”

Cine este Pufeh. „Participarea înseamnă depășirea limitelor noastre!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri