Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”


Florin Piersic Jr. este un artist din lumea teatrului. Cunoscut adesea și prin prisma tatălui său, Florin Piersic, actorul are o carieră de succes.


In articol:

Deși meseria lui îi impune să fie în lumina reflectoarelor, atunci când vine vorba de viața persoanlă, Florin Piersic Jr.

este destul de rezervat.

Cariera lui Florin Piersic Jr.

florin piersic junior biografie

Florin Piersic Jr.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Piersic Jr. s-a născut într-o familie de artiști, fiind fiul marelui actor Florin Piersic și al Tatianei Iekel. A moștenit talentul și a intrat și el în domeniul teatrului, fiind regizor de teatru și film, scenarist, actor și scriitor.

Cu toate că avea talent și terminase studiile, Florin a mărturisit că abia după 30 de ani și-a dat seama care îi este drumul. Florin Piersic Jr. are o carieră impresionantă, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori români. Fiul lui Florin Piersic a jucat în numeroase filme și piese de teatru de succes. În urmă cu 20 de ani, a primit Premiul de cel mai bun actor al anului”, la Gala UNITER.
Ulterior, și-a extins domeniul profesional și a deschid propria casă de producție, devenind scnarist, regizor și producător de scurtmetraje.

Viața personală a lui Florin Piersic Jr.

florin piersic copil

Unul dintre fiii artistului Florin Piersic

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla. „Experiența a fost total neașteptată, iar după ce am încheiat filmările, gândul care mi-a rămas în minte a fost cel de respect pentru orice actor."

Deși cariera îl face să fe vizibil publicului, Florin Piersic Jr. a ales să aibă o viață personală destul de rezervată. De aceea, fanii îl văd rar la emisiuni. Cu toate acestea, actorul se mândrește pe rețelele de socializare, cu familia frumoasă pe care o are. În urmă cu ceva timp, actorul s-a iubit cu Dorina Chitac, cu care are și o fată în vârstă de 16 ani, pe nume Sonia. Lucrurile s-au răcit între cei doi și au hotărât că este mai bine să se separe. De 9 ani, Florin Piersic Jr, formează un cuplu alături de jurnalista Andreea Cipcă. În urmă cu 6 ani, artistul a devenit tată pentru a doua oară, fiindcă partenera lui i-a dăruit un băiețel, pe nume Sasha. Deși între Florin și Andreea este o diferență de 15 ani, acesta nu a fost un impediment pentru relația și familia lor.

Florin Piersic Jr. vârstă

La vârsta de 54 de ani, se poate spune că Florin Piersic Jr. este un bărbat împlinit, cu o carieră de succes și o familie fericită.

Problemele pe care le are Florin Piersic Jr. cu tatăl său, Florin Piersic

florin piersic jr varsta

Ce vârstă are Florin Persic Jr.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lino Golden. „Sunt un nemulțumit în sensul în care muncesc să fiu mai bun”

Cu toate că fiul i-a urmat cariera tatălui, Florin Piersic Jr. a afirmat că nu are o relație prea bună cu tatăl lui. Din fericire, actorul a mărturisit că nu prea ține legătura cu Florin Piersic, fiindcă nu există o legătură profundă între cei doi.

„Eu nu o să am niciodată puterea să stau cu el atâta timp. Dau vina pe mine. El nu ar avea putere să stea cu mine nici jumătate de oră. E greu să explic, pentru că nu știu nici eu, e un mister. Am avut un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el ca să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat și când a venit la mine nu știa ce să facă. Există pe undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Nu am avut o relație reală. E o relație corectă, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, e tatăl meu. Înțeleg că și-a dedicat viața meseriei, în exclusivitate”, a povestit actorul.

Deși mulți fani ai celor doi mari artiști și-ar dori să îi vadă împreună pe scenă, Florin Piersic Jr. a explicat că nu sunt șanse să joace alături de tatăl său, fiindcă există prea multe probleme între cei doi, ce nu pot fi rezolvate.

„Nu mă vad jucând într-un spectacol împreună. Am putea să facem parte din același film sau proiect, dar să nu ne întâlnim.”, a declarat fiul lui Florin Piersic.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este doctorul Cristian Andrei. „Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste!”

Cine este Sebastian, iubitul Emiliei Ghinescu. „Eram total diferiți!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri