Cine este doctorul Cristian Andrei. „Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste!”


Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihiatri, de la noi din țară. Însă știați că acesta a fost căsătorit de două ori?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact doctorul Cristian Andrei, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum a ajuns să dețină succesul în cariera sa, dar și ce a declarat acesta despre cele două soții pe care le-a avut.

 

Ce vârstă are doctorul Cristian Andrei

Doctorul Cristian Andrei are frumoasa vârstă de 61 de ani, iar acesta s-a născut lângă Târgoviște.

Un loc foarte frumos, este primul val de dealuri care stă cu fața către Câmpia Română și dealul pe care se află livada părinților mei, unde am copilărit, se află umăr-în-umăr cu dealul pe care se află Mănăstirea în care este capul lui Mihai Viteazul.

Este un loc cu multă istorie.”, a dezvăluit doctorul Cristian Andrei.

doctorul cristian andrei copii

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihiatri, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este omul de afaceri Adrian Porumboiu. “Respectul faţă de antreprenori este egal cu zero."

 

Ce studii are doctorul Cristian Andrei

Atunci când vine vorba despre studii, doctorul Cristian Andrei este o persoană cu multe cunoștințe, motiv pentru care a absolvit inclusiv studiile superioare.

Încă din clasa a VII-a știam că voi fi medic. Poate că se adunaseră cam multe cărți în biblioteca din zona renascentistă, din zona umanismului, în general și am început să încerc să înțeleg cum gândesc oamenii. Aveam propriile teorii pe care le dezvoltam.(...) Atunci m-am decis să combin această psihologie cu cultura pe care încercam să o acumulez.(...) Am vrut să fac această specialitate încă de când am dat la facultate și am mers după ea. ”, a declarat acesta.

doctorul cristian andrei declaratii

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihiatri, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andra Marinescu: „E ok. Sunt singură, eu cu mine”

 

Cine este doctorul Cristian Andrei

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihiatri, de la noi din țară. Acesta este specializat pe psihiatria copilului şi adolescentului și susţine „Programul de Educaţie pentru Sănătate”, în Școala Românească, fiind totodată și președintele fondator al „Institutului de Relaţii Umane”, din Bucureşti.

Institutul de relații umane care nu numai că oferă această psihoterapie devenită deja populară în România, ci și oportunități de dezvoltare a persoanei. Adică, avem cursuri de formare a adulților. Andragogia este ceva în care am început să ne specializăm și care funcționează foarte bine la noi, este știința educării omului, a persoanei gata educate. Și facem asta pentru companii mari, pentru grupuri de persoane care vor să se formeze. Avem tot felul de conferințe de oportunități de dezvoltare personală, de proiecte gen ONG, de exemplu, pentru discriminare sau pentru femeile vulnerabile. ”, a mărturisit doctorul.

Deși astăzi se bucură de notorietate în planul în care activează, doctorul Cristian Andrei a fost și om de radio și a intrat și în lumea televiziunii. Încă din anul 1994, acesta intra în lumea radioului, făcând emisiuni la mai multe posturi de radio, de-a lungul timpului, acolo unde avea discuțiile libere cu ascultătorii. Cu toate acestea, a decis ca la un moment dat să se retragă din acest domeniu și să pășească în cel al televiziunii.

Astfel, doctorul Cristian Andrei a luat parte la un proiect TV, la o emisiune care a făcut atât educație, cât și senzație, după părerea sa, în special datorită faptului că, respectivele cazuri care erau prezentate, erau 100% reale, iar oamenii chiar își puneau speranța în acea emisiune.

doctorul cristian andrei studii

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihiatri, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

 

Doctorul Cristian Andrei are trei copii

Atunci când vine vorba despre planul personal, este cunoscut deja faptul că doctorul Cristian Andrei a trecut prin două căsnicii, însă care s-au finalizat cu despărțire, în cele din urmă. Din aceste căsnicii, au rezultat trei copii frumoși, două fete și un băiat.

Eu, pe cele două soții, nu le-am luat din dragoste. Au fost niște prelungiri ale unei situații pe care am avut-o cu mama mea. Ele au fost femei cu autoritate, care m-au luat tare și au dat peste acest defect fundamental al meu ca om, ca bărbat și anume, eu nu mă pot purta urat cu o femeie, niciodată, în niciun fel. Și pentru că mă port frumos, atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie. Ori se supără o altă femeie, ori aceasta se supără pentru că nu mai primește ceea ce primea frumos, până mai ieri… există această întreagă epopee a frumuseții cu o femeie. După cum spuneam, se naște și moare, până la urmă. ”, a mărturisit acesta.

doctorul cristian andrei varsta

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați psihiatri, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Copilul tău se comportă total nepotrivit? Ce trebuie să faci în această situație?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri