Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”


Karmen Minune este fiica celebrului cântăreț de manele Adrian Minune. Cum a ajuns fiica manelistului să se lanseze pe piața muzicii pop?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Karmen Minune și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața cântăreței și cum a ajutat-o sau a încurcat-o faptul că tatăl ei este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară.

Cine este Karmen Minune

Citește și: Karmen, declarații neașteptate pe internet. „Știu că și voi treceți prin asta”

Cine este Karmen Minune

Karmen Minune, pe numele său real Silvia Claudia Simionescu s-a născut în data de 13 decembrie 1997 într-o familie cu renume în lumea muzicii de petrecere. Tatăl lui Karmen este nimeni altul decât cunoscutul cântăreț de manele Adrian Minune.

Astfel, frumoasa brunetă în vârstă de 24 de ani a moștenit talentul muzical de la tatăl său, construindu-și singură o carieră în lumea muzicii.

Karmen a lansat piese pop și R&B care s-au bucurat de un adevărat succes. În anul 2018, Karmen a colaborat cu un artist internațional, iar piesa ei a ajuns pe locul 1 în Airplay 100, cea mai bună clasare a artistei în top.

Deși faptul că este fiica unuia dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, Karmen a reușit să se lanseze prin muncă proprie și să se distanțeze de genul muzical cântat de tatăl ei.

În cadrul emisiunii „ Detectorul de minciuni ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Karmen Minune a declarat că faptul că este fiica lui Adrian Minune a ajutat-o în carieră, dar a și încurcat-o.

Este un ajutor foarte mare pentru că automat vine cu un nume și cu o imagine, dar prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi. Când spun prejudecăți, mă refer la faptul că mă văd o țigăncușă care a făcut și ea datorită lui taicăso 2-3 melodii că a băgat el mulți bani în ea și ea stă acasă și îi vin banii. În ziua de astăzi, nu mă mai afectează. Eu cânt cu totul altceva, sunt cu totul altceva, fac cu totul altceva. N-aș putea să merg la nunți .”, a declarat artista.  

Copilăria lui Karmen Minune

Citește și: Karmen, detalii neștiute despre atacul vascular cerebral suferit de mama sa: „Nu mulți oameni scapă de problema asta”

Cine este Karmen Minune

În prezent, Karmen este căsătorită cu Bogdan Caplescu, alături de care are o fetiță minunată. Până să devină mamă, Karmen a fost foarte atașată de mama ei, care s-a ocupat mai mult de educația și creșterea copiilor, mai ales că tatăl său era mai mereu plecat.

Tot în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, artista a povestit despre cum a fost viața ei alături de un tată plecat la cântări și cât de multe a făcut mama ei pentru a păstra familia unită.

„Mama este omul căruia trebuie să-i mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi, în întregime.Nu doar că a investit tot ce a avut și toate resursele ei și toată energia... Tot ce am, am datorită ei, tata venind cu partea financiară și lipsind foarte mult de acasă, mama a trebuit să fie și mamă și tată, adică chiar și acolo unde aveam nevoie de sfaturile unui bărbat, câteodată, eram tot la mama. Mama a trebuit să se transpună și să îmi spună ce m-ar sfătui tata. Eu am petrecut cel mai mult timp cu mama, copilăria mea fiind lipită de ea, lipită. Eu am simțit cel mai profund ceea ce s-a întâmplat cu ea, pentru că ea este baza mea și stâlpul. Când sunt bine cu ea, sunt bine cu toate. Dacă știu că am zis o vorbă în glumă și ea a luat-o în serios, nu mai merge nimic. De ea depinde tot ce se întâmplă în viața mea, nu știu de ce. Mama este o femeie care a suferit enorm la viața ei, nu pentru că a fost tata un nenorocit, ci pentru că ea și-a dorit o familie.

Tata real nu i-a greșit, nu a fost un om care să vorbească urât cu ea, să se comporte urât cu ea, dar viața de artist și lipsitul de acasă îți dăunează fără să vrei. A avut mult de suferit, dar este puternică și m-a învățat și pe mine să fiu la fel de puternică. , a povestit Karmen Minune.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Larisa Udilă (Ogică). „În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare."

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri