Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

Cine este Betty Salam
Cine este Betty Salam

Betty Salam este una dintre cele mai apreciate artiste. Multă lume o cunoaște și o apreciază, datorită sincerității și educației de care a dat dovadă în tot acest timp. Fanii ei empatizează de fiecare dată cu ea și îi sunt alături la fiecare eveniment neplăcut prin care trece.

Artista are vârsta de 22 de ani și este căsătorită cu Cătălin Vișănescu din anul 2018, iar împreună au un copil în vârstă de 3 ani, căruia i-au dedicat foarte mult timp. Artista s-a implicat în totalitate în creșterea lui, chiar dacă asta a însemnat să meargă mai rar la studii.

Citeste si: „Unii din familie nu știau.” Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit

Cine este Betty Salam
Cine este Betty Salam[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc. Artista se confruntă cu probleme de sănătate

Cine este Betty Salam

În momentul actual, Betty Salam are un singur copil, împreună cu Cătălin Vișănescu, care este primul ei soț și sunt foarte fericiți. Cu toate că în momentul de față este o femeie fericită, de-a lungul timpului, viața a pus-o la încercare, dar a reușit să depășească toate momentele grele.

În cadrul emisiunii „În oglindă” de pe canalul de YouTube theXclusive, Betty Salam a povestit anumite aspecte din viața ei, iar un lucru pe care l-a menționat, a fost faptul că nu are regrete și că este o persoană foarte asumată, cu toate că unii oameni vor considera că tot ce faci este rău, ea a încercat tot timpul să facă bine tuturor oamenilor.

De multe ori a fost judecată, deoarece este fiica marelui artist, Florin Salam, iar din acest motiv, tânăra și-a creat anumite frustrări, crezând că oamenii au vrut mai mult de la ea și nu a putut să le ofere destul.

,,Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice as face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna, dar sunt oameni care nu înțeleg orice ai face pe lumea asta, fie bine, fie rău și dacă faci ceva bine tot nu înțeleg, este același lucru pentru unii.

Eu am încercat să fac întotdeauna bine, consider eu, dar unii oamenii au crezut că nu am făcut bine. Din cauza faptului că sunt fata lui Florin Salam am fost judecată de mulți, dar alții m-au iubit. Am avut niște frustrări, am simțit ca nu am putut să fac cât și-au dorit oamenii, au vrut mai mult de la mine și eu nu am simțit că am dăruit acest lucru”,
a
spus Betty Salam.

Artista a avut parte de un proces de maturizare destul de rapid, deoarece gândește foarte bine pentru vârsta ei și este foarte calculată. Cu toate acestea, ei nu îi pare bine că s-a maturizat atât de devreme, deoarece simte că nu și-a trăit copilăria așa cum și-a dorit și de multe ori a fost nevoie să își poarte singură de grijă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

,,Nu îmi pare bine că m-am maturizat atât de devreme, deoarece nu mi-am trăit copilăria așa cum mi-am dorit, atât cât a trebuit și a trebuit să am grijă de mine singură, să mă educ singură, să învăț singura anumite lucruri, pe care nimeni nu mi le-a explicat, în copilăria mea și în educația mea. Faptul ca am pierdut-o pe mama mea, asta m-a maturizat, iar eu când am pierdut-o a trebuit să fac totul singură, adică să mă cunosc pe mine, să știu cum sunt ca persoană, să știu pe ce drum merg, să știu unde vreau să

ajung și așa mai departe, iar acest lucru a fost foarte greu pentru mine, deoarece oamenii consideră că dacă sunt fata lui Florin Salam am tot ce îmi doresc”, a mai declarat artista.

Citeste si: „A trebuit să greșesc.” Florin Salam, despre relația lui cu divinitatea

Cine este Betty Salam
Cine este Betty Salam[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a declarat Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, despre retragerea din muzică a artistului

Betty Salam a fost judecată de oameni

Betty Salam a fost judecată de persoane de foarte multe ori, din cauza faptului că este fiica marelui artist, Florin Salam. Artista a încercat cât de mult a putut să nu bage în seamă și să își vadă de gândurile ei și de ceea ce are ea de făcut.

„Îmi e greu că sunt fata lui Florin Salam atunci când dau de oameni care nu vor să evolueze în gândire, iar atunci îmi e greu, deoarece acești oameni te vor judeca tot timpul. Ei încep să judece foarte urât, iar eu nu am atât de multă experiență în cazul acesta, dar încerc să nu mai văd în stângă sau în dreapta și să îmi văd de gândurile mele și de ceea ce am eu de făcut. Am avut tot și îi mulțumesc lui Dumnezeu, dar nu am profitat de acest lucru, iar în cariera mea, mi-am dorit ca tatăl meu să nu mă ajute”, a mai spus artista.

Cu toate că tatăl ei nu este în fiecare zi alături de familia lui, artista este de părere că le oferă foarte multă iubire. Betty Salam a povestit de perioada în care mama ei era în viață și consideră că în acele momente erau oameni simpli, care se iubeau sincer, iar faptul că a pierdut-o pe mama ei a făcut-o să devină femeia care își dorea.

„Tatăl meu, chiar dacă nu este lângă mine și lângă frații mei zilnic, ne oferă cea mai multă iubire, iar familia mea, împreună cu mama, în perioada aia, când eu eram mică, era o familie simplă, dar atât de frumoasă, sinceră, nu aveam nevoie de absolut nimic, iar oamenii care au familie, copii, iubire, știu despre ce vorbesc. Faptul că am pierdut-o pe mama mea m-a făcut ca eu să devin o femeie cum am dorit eu, cu capul pe umeri, familista și să am ambiție. Încerc să privesc și partea bună din situația aceasta, deoarece consider că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv”, a mai spus ea.

Betty Salam, despre copilărie

Cine este Betty Salam
Cine este Betty Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Când era mică, Betty Salam locuia într-un apartament cu două camere, iar fratele ei mai mic abia se născuse. Din acele momente, Florin Salam era plecat, iar mama lor era cea care le dedica toată atenția.

Artista consideră că atunci când era mică, era o fetiță zăpăcită, dar care avea foarte multă iubire pentru părinții ei în interior. În acele momente, mama lor încerca să facă tot posibilul ca ea și fratele ei să nu îi simtă lipsa tatălui lor.

„Îmi aduc aminte, când eram mică, stăteam într-un apartament cu două camere, fratele meu era mic, abia se născuse, avea câteva luni, iar de atunci tatăl meu era plecat să cânte și noi eram în permanența cu mama mea și așa foarte multe lucruri nu îmi aduc aminte. Eram o fetiță foarte zăpăcita și foarte agitată, precum e sora mea Maria, când o văd pe Maria, mă văd pe mine, dar atunci când stăteam cu mama, dar îți spun sincer, eu îl iubesc și îl iubeam pe tatăl meu foarte mult, când îl vedeam tremuram de bucurie, zici că îl vedeam pe Dumnezeu, iar când eram doar eu cu mama încerca să aibă discuții cu mine, era foarte calmă, era cea mai bună prietena a mea, dar probabil eu nu conștientizam atunci, dar acum că nu o mai am, conștientizez că ea voia să stea foarte mult cu mine, să se implice în creșterea mea, și să îmi ofere toată dragostea, pe care eu probabil spuneam că nu o am din cauza lui taica-miu că nu îl vedeam lângă mine și ea voia ca eu să nu simt această lipsă”, a mai spus Betty Salam.

Nu este un secret pentru nimeni că Florin Salam și Ștefania se iubeau foarte mult, iar pentru Betty cei doi au fost un exemplu, deoarece dragostea lor a rămas la fel de puternică, chiar dacă nu se vedeau zilnic.

„Mama și tata se iubeau foarte mult, iar oamenii știu chestia asta, dar vezi cum e, când vrei să muncești, mai ales ca și artist, este o responsabilitate mare, îți alegi. Chiar dacă ei nu se vedeau zilnic, nu și-au pierdut nicio secunda dragostea și contează foarte mult dragostea”, a spus artista.

Citeste si: Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?

Citeste si: „A pierdut totul”. Cum a trecut Florin Salam peste moartea Fănicăi, prima lui soție. Betty a vorbit despre acea perioadă cumplită din familia lorCitește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc. Artista se confruntă cu probleme de sănătate

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies