„Unii din familie nu știau.” Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit


Momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit a dat peste cap o țară întreagă. Fanii acestuia au intrat în panică, ba chiar și unele rude, deoarece nu știau ce se întâmplă de fapt cu artistul. În cadrul podcast-ului Cristinei Șișcanu, Roxana Dobre a povestit cum a fost acel moment pentru ea.


In articol:

Vestea cum că Florin Salam s-a stins din viață a lăsat fără cuvinte o țară întreagă, deoarece nimeni nu se aștepta, iar oamenii care îl apreciază și îi ascultă muzica, au trecut printr-o sperietură zdravănă.

Cu toate acestea, artistul este în viață și se simte mult mai bine, iar cei dragi sunt fericiți că este alături de ei.

Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit

Roxana Dobre, a povestit, în cadrul podcast-ului Cristinei Șișcanu, despre momentul în care s-a vehiculat că soțul ei a murit. Ea a declarat că se afla acasă, iar situația era una destul de tensionată, încât a pus-o pe mama ei să ia copiii și să plece din București.

Acele momente au creat panică în rândul tuturor oamenilor, deoarece vestea că artistul s-a stins din viață a fost un șoc pentru toată lumea. În acele momente, el a simțit nevoia să fie clar și a postat pe rețelele de socializare un mesaj, unde i-a asigurat pe toți că este bine și în viață.

După informația falsă și fiica lui, Betty Stoian, a simțit nevoia să transmită un mesaj public, în care a spus că tatăl ei este sănătos și că asemenea informații, care nu sunt adevărate, nu ar trebui să circule prin presă, deoarece a primit foarte multe mesaje

legate de acest subiect.

Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit

Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Roxana Dobre

Roxana Dobre a povestit că în acele momente copiii ei erau plecați cu mama sa la munte, deoarece era o tensiune prea mare în casă, iar telefoanele sunau încontinuu. Ea știa care era starea de sănătate a soțului ei, dar erau persoane din familie care nu știau și au fost de-a dreptul șocate.

,,Copiii mei erau cu mama la munte, ca era o tensiune prea mare în casă și am rugat-o pe mama mea să ia copiii și să plece un pic din București cu ei. Îți dai seama că îmi sunau telefoanele, eu știam că nu e adevărat, că dacă nu știam, aș fi făcut un șoc. Unii din familie nu știau, dacă mama săraca abia plecase și când s-a aflat vestea m-a sunat să mă întrebe dacă e adevărat. A fost o tensiune zilele acelea, foarte mare. Îți dai seama, așa e lumea, presa”, a declarat Roxana Dobre, în cadrul podcast-ului Cristinei Șișcanu.

Ea nu știe dacă această știre falsă a fost făcută cu intenție, dar consideră că înainte de a da o informație de acest tip, trebuie să te informezi înainte, mai ales că era un post foarte cunoscut și s-au făcut de rușine.

,,Nu știu dacă a fost făcută cu intenție, dar înainte de a da o informație de genul acesta, să bubuie o planetă întreagă, te informezi. Mai ales, cine a dat știrea respectivă, un trust atât de mare, s-a făcut de rușine”, a declarat Roxana Dobre.

Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit

Roxana Dobre, despre momentul în care s-a vehiculat că Florin Salam a murit

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

Betty Stoian i-a speriat pe cei care o urmăresc. Artista se confruntă cu probleme de sănătate

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri