"Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu." Reacția dură a designerului care a creat ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei


Andrea Tincu, designerul român care s-a ocupat de ținutele lui Carmen Iohannis pe care prima doamnă le-a purtat la funerariile reginei, a fost aspru criticată de Cătălin Botezată. Află cum a răspuns românca.


In articol:

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au constituit un eveniment de o importanță extraordinară, atât pentru locuitorii britanici, cât și pentru celelalte țări.

La acest eveniment important nu puteau să lipsească președintele României, Klaus Iohannis, însoțit de Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis a ales să poarte două ținute create special pentru acest eveniment de către designerul român, Andrea Tincu.

Din păcate, ținutele nu au fost pe placul lui Cătălin Botezatu, designerul exprimându-și nemulțumirile cu privire la   decolteul mult prea adânc, care nu este corespunzător contextului, dar și croiala uneia dintre cele două rochii, care potrivit spuselor lui, „este foarte prost lucrată”.

Designerul lui Carmen Iohannis, reacție dură după criticile lansate de Cătălin Botezatu

Citește si: ,,E inadmisibil.” Cătălin Botezatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis, la funeraliile de la Londra

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis

[Sursa foto: Facebook]

Comentariile lui Cătălin Botezatu au afectat-o în mod direct pe Andrea Tincu, cea care se ocupă de mai mulți ani de ținutele lui Carmen Iohannis.

Creatoarea de modă a reacționat la comentariile lui Cătălin Botezatu printr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Andrea Tincu și-a susținut în continuare creațiile, acceptând însă că gusturile în materie de modă sunt diferite și există posibilitatea ca reacția lui Cătălin Botezatu să fie una strict subiectivă.

Mai mult decât atât, s-a arătat mândră că Prima Doamnă a României a ales să poarte ținutele a căror semnătură o reprezintă la un eveniment cu o importanță atât de mare.

Ce mesaj i-a transmis Andrea Tincu lui Cătălin Botezatu

Citește si: "Ce bine ca măcar aceasta are lungimea potrivită!" Care a fost gestul controversat făcut de către Prima Doamnă a României, chiar înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ținuta lui Carmen Iohannis la funeraliile reginei

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. 

 Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate. Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului  XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu  ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela

„Dress-ul transparent, eventual cu dungă fină, nu era tocmai varianta  fericită, chiar dacă este deliciul prezentărilor de modă. E totuși o înmormântare. 100% dintre clientele mele poartă dress mat, nu aș putea să iți zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu.

Dacă hainele nu apar în poze exact ca în studio, bănuiesc că știi și tu foarte bine. De cele mai multe ori, le așezăm la poze și punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranță avantajul studioului. Nu cred că mâneca de la sacoul lui Kate Middleton stă în realitate cu multe cute și a fost dat produsul la gata, fară probe. Știi și tu că pentru un designer, calitatea este foarte importantă.

În încheiere, am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei.

Mai mult, bănuiesc ai fost mândru de faptul că Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer român, la un eveniment de o importanță mondială”, a scris Andrea Tincu pe Facebook.

Ce au comentat utilizatorii de pe Facebook la postarea creatoarei de moda 

"Cătălin Botezatu a mai făcut si altceva afara de chiloți? De data asta chiar a fost îmbrăcată conform evenimentului.",

"Felicitări, Andreea! Numai cine nu știe cum e sa faci haine prin corespondenta, spune așa ceva. Este o vorba din bătrâni care spune: vulpea care nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri. Succes ,spor și inspirație! 

 " sunt doar câteva din comentariile din dreptul postării Andreei. 

Răspunsul designerului roman la criticile lui Cătălin Botezatu

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Prințul William, Harry și soțiile lor, apariție în public la Castelul Windsor. Meghan Markle a afişat o burtică suspectă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Regele Charles urmează să ia o decizie importantă. Pe cine vrea sa îndepărteze de la îndatoririle regale

Motivul pentru care sicriul Reginei Elisabeta a II-a este căptușit cu plumb. Ce greutate are acesta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț de mare interes pentru români! Noi zi libere, prevăzute în Codul Muncii. Când vor fi acordate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri