Cum a slăbit Fuego 15 kilograme într-un timp record! Rețeta lui e UNICĂ

Cum a slăbit Fuego 15 kilograme într-un timp record! Rețeta lui e UNICĂ
Cum a slăbit Fuego 15 kilograme într-un timp record! Rețeta lui e UNICĂ

Ce a consumat în fiecare zi artistul.

Fuego are propria lui rețetă pentru a se menține în formă. Interpretul de muzică folclorică și de petrecere a dezvăluit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme într-un timp scurt.

„Nu ştiu cât se vede, dar am reuşit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure şi liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viaţă.

Cred că aici e cheia şi de aici vine si voinţa în a rezista “tentaţiilor” ce apar pe parcurs. Eu sunt un gurmand, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită, trecând de la 110 la 95 de kilograme.

Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli şi, cel mai important, dulce.

Nu am mai gustat nici o prăjitură, nimic, în toată această perioadă. Repet, eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc, pe cât se poate, să menţin stilul acesta.

Încerc să fac şi un minimum de mişcare, să mănânc din trei în trei ore, să găsesc forţă pentru a renunţa la pofte şi să nu exagerez noaptea, pe drumurile mele, cu mese îmbelşugate.

Merele îmi sunt aproape acum, afinele şi puţin pepene roşu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum arată acum Fuego, după ce a slăbit 15 kilograme fără nutriţionist! "Nu mai puteam să mă aplec, oboseam"

Citeste si: Fuego, dezvăluiri inedite! Cum arată femeia ideală pentru el

Citeste si: Fuego si Lidia Buble isi unesc fortele duminica aceasta in platoul emisiunii “Roata Norocului”- Trei ceasuri bune pentru cantareata

În rest, credeţi-mă, mănânc de toate, în cantităţi normale. Nu sufăr, n-am restricţii, nu fac un efort măreţ”, a declarat Paul Surugiu-Fuego în cadrul unui interviu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Am găsit în schimb acum voinţa necesară şi am văzut că se poate, asta pentru că mi-am dat seama că exagerasem la un moment dat, din cauza programului.

Mă simt mult mai bine acum, sunt mult mai tonic şi am mult mai multă energie. Îmi schimb şi garderoba mai nou, refac anumite costume, strâmtez altele, încerc să fac din mers aceste schimbări în bine pentru mine, revenind la formele de cândva.

Spre exemplu, când am filmat pentru noua mea emisiune, am purtat o haină de acum 7 ani, realizată de doamna Doina Levintza, care nu-mi venea şi pe care nu am mai purtat-o de atunci, din motive lesne de înţeles.

Mi-am dat seama acum că se poate orice, atât timp cât vrei şi cât poţi să vezi dincolo de pofte!”, susţine Fuego.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Fuego, dezvăluiri inedite! Cum arată femeia ideală pentru el

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Fuego si Lidia Buble isi unesc fortele duminica aceasta in platoul emisiunii “Roata Norocului” - Trei ceasuri bune pentru cantareata

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies