Cum a aflat Alin Oprea că a fost înșelat de fosta soție? Artistul a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns timp de 2 ani: „Mi s-a făcut rău, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut.”

Cum a aflat Alin Oprea că a fost înșelat de fosta soție? Artistul a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns timp de 2 ani: „Mi s-a făcut rău, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut.”
Cum a aflat Alin Oprea că a fost înșelat de fosta soție? Artistul a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns timp de 2 ani: „Mi s-a făcut rău, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut.”

Solistul trupei Talisman a trecut prin clipe extrem de grele atunci când a aflat că mama copiilor săi i-a fost infidelă.

Alin Oprea și Larisa Uță au fost căsătoriți timp de 23 de ani, pe parcursul cărora au împărțit bune și rele și au întemeiat o familie alături de cei doi copii ai lor. Cu toate acestea, în urmă cu mai bine de 4 ani, divorțul dintre cei doi a ținut prima pagină a revistelor de scandal din țară.

Acum, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, artistul a făcut dezvăluiri neașteptate despre divorțul de fosta soție.

Alin Oprea a aflat de la DIICOT că a fost înșelat de fosta soție

Citește și: Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia: „Am dăruit tot. Nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei.”

Cum a aflat Alin Oprea că a fost înșelat de fosta soție? Artistul a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns timp de 2 ani
Laris Uță [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman:„Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil.”

Potrivit mărturisirilor artistului, principala cauză a divorțului ar fi fost infidelitatea fostei sale soții. La vremea respectivă, Alin Oprea ar fi aflat chiar de la DIICOT de trădarea mamei copiilor săi.

Mai exact, telefoanele sale și ale soției au fost monitorizate timp de 5 ani, pentru că artistul avea o firmă de organizare de evenimente și intra în contact cu diferite persoane. Alin Oprea a primit extrem de greu vestea că a fost trădat.

 „ În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost întrebat dacă vreau să ascult. Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine.

Mi s-a făcut rău, am mers la spital, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut. Apoi, când mi-am suspectat soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat și i-am spus că știu totul despre infidelitățile ei anterioare. ”, spunea acesta în urmă cu ceva timp.

De ce a ascuns Alin Oprea infidelitatea soției?

Cum a aflat Alin Oprea că a fost înșelat de fosta soție? Artistul a dezvăluit de ce a ținut totul ascuns timp de 2 ani
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Aflând că mama copiilor săi l-a trădat, Alin Oprea a știu că nu va mai putea continua relația. Cu toate acestea, artistul a preferat să țină ascuns acest lucru timp de 2 ani, astfel încât să nu îi strice majoratul fiicei sale.

Doi ani. Practic, eu n-am crezut când am aflat lucrul ăsta. Când am auzit convorbirile, eu n-am crezut și mi-am dat seama că mi s-a spulberat nu doar un vis, ci mi s-a spulberat familia și că eu, din momentul ăsta, după ce aflu așa ceva, cu probabilitate de 100%, n-o

să mai pot merge mai departe. Dar am ales să ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut atunci. Am sunat-o și mi-a zis că «da, am avut doi, dar uite că o să le spun și copiilor». I-am zis că nu trebuie să le spună, pentru că nu e cazul. Eu am crezut în femeia asta. N-am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, n-a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am crezut în ea, am avut încredere totală.
Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și să demarăm procedurile de divorț abia în urma acestei sărbători, să nu-i stricăm copilăria și puritatea fetei. Dar am stricat-o și pe asta într-un final, asta e. A început acel tsunami exact cu o lună înainte de ziua fetei, ca să nu mă pot bucura nici eu .” a declarat Alin Oprea, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Mama lui Mădălin Ionescu a vorbit despre tinerețea sa: „ Ne iubeam aproapele, ne ajutam. Dacă unu avea mai multă mâncare, dăruia și celuilalt.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Tudor Chirilă, despre cel mai "crunt" moment din viața lui: "Nu prea m-am integrat acolo"

Roberta și Sebastian discută din nou despre ținutele concurentei! Ce spune Roberta cu privire la gelozia lui Sebastian: „De ce aș căuta atenție la altcineva dacă eu sunt lângă tine?”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies