Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia: „Am dăruit tot. Nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei!”

Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia: „Am dăruit tot. Nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei!”
Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia: „Am dăruit tot. Nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei!”

Solistul trupei Talisman nu știe de ce copiii săi nu mai vor să audă de tată.

Alin Oprea a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Larisa Oprea, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Adrian și pe Melissa Sarah. Din păcate, însă, cei doi foști soți au divorțat cu scandal, iar în urma divorțului, cei doi copii au ales să rămână de partea mamei.

Astfel, copiii artistului au rupt orice fel de legătură cu tatăl lor, nefiind prezenți la nunta lui Alin Oprea cu Medana, iar fiul artistului nedorind să îl invite pe tatăl său la nunta sa.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a vorbit despre ruptura din relația cu copiii săi.

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Ce și-a dorit femeia de la fiul său: „Niciodată nu a avut intenția să-mi reteze aripile, ci doar să mă aducă cu picioarele pe pământ.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia
Alin Oprea și actuala lui soție [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman:„Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil.”

De ce nu mai vorbesc copiii lui Alin Oprea cu tatăl lor?

În ceea ce privește motivul rupturii, Alin Oprea nu știe exact care a fost cauza.

Cu toate acestea, solistul trupei Talisman își arată disponibilitatea de a relua legătura cu cei doi copii ai săi și își exprimă public dragostea necondiționată pentru ei.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Denise Rifai: De ce nu mai vor copiii să audă de dumneavoastră ?”

Alin Oprea: Răspunsul sincer este că nu știu. Nu știu de ce. Poate mă repet spunând faptul că la vremea respectivă și eu m-am simțit trădat, abandonat și neîndreptățit și probabil că și ei s-au simțit la fel. Eu între timp am înțeles că dragostea mea față de copiii mei nu are nicio legătură cu felul în care se comportă ei cu mine sau cu oricine altcineva.

Pentru copiii mei dragostea mea este necondiționată și oricând aș face orice pentru ei, ajungând, dacă ar fi cazul, chiar la sacrificiul suprem. Pentru mine copiii mei, indiferent că sunt îngeri sau demoni, rămân copiii mei, de când s-au născut și toată viața. Drumul dinspre mine spre ei este ca o pistă de decolare în lumina răsăritului. Drumul dinspre ei spre mine este așa ca într-un labirint întortocheată, în care, din păcate, s-au pierdut în propriile umbre.
Eu nu am ce să fac. Am dăruit tot. Tot. Eu nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei. Felul în care se manifestă ei, depinde numai de ei, de credințele lor, de iubirea lor, de respectul lor față de ambii părinți, nu doar de unul. Eu nu pot decât să le ofer iubire necondiționată, iertare și respect. Ce oferă ei, ține numai de alegerile lor. Eu îi iubesc.
”, a declarat Alin Oprea.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Tonciu luptă pentru relația sa! Cum ar reacționa bruneta dacă s-ar despărți de Daniel Niculescu? „Pe moment o să reacționez ca o nebună.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies