Andreea Tonciu luptă pentru relația sa! Cum ar reacționa bruneta dacă s-ar despărți de Daniel Niculescu? „Pe moment o să reacționez ca o nebună.”

Andreea Tonciu luptă pentru relația sa! Cum ar reacționa bruneta dacă s-ar despărți de Daniel Niculescu? „Pe moment o să reacționez ca o nebună.”
Andreea Tonciu luptă pentru relația sa! Cum ar reacționa bruneta dacă s-ar despărți de Daniel Niculescu? „Pe moment o să reacționez ca o nebună.”

Fosta asistentă TV a vorbit despre posibilitatea în care nu ar mai forma un cuplu cu tatăl fetiței sale.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor a evoluat rapid, în urmă cu aproape 8 ani, atunci când s-au cunoscut, iar ulterior au devenit rapid părinții unei fetițe, Rebecca. Încă din momentul în care fosta asistentă TV l-a cunoscut pe soțul său, a renunțat la viața publică și tumultuoasă pe care o avea în trecut și s-a concentrat pe viața de familie.

Astfel, Andreea Tonciu este extrem de implicată în viața fetiței și a soțului său, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă.

Invitată în cadrul podcastului lui Bursucu, vedeta a vorbit deschis despre viața de familie, discutând în același timp despre posibilitatea unei despărțiri de tatăl fetiței sale.

Andreea Tonciu, despre posibilitatea unei despărțiri de Daniel Niculescu

Citește și: Andreea Tonciu a vorbit despre cum sunt împărțite îndatoririle în familia sa: „Soțul meu nu face altceva decât bani. Ce, mi-am luat sclav să strângă? Mi-am luat babysitter să stea cu copilul?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Tonciu luptă pentru relația sa! Cum ar reacționa bruneta dacă s-ar despărți de Daniel Niculescu
Andreea Tonciu și Daniel Niculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt o femeie cuminte când sunt într-o relație. Niciodată nu mi-am înșelat niciun partener de-al meu.” Andreea Tonciu, despre calitățile sale și cum vrea să rămână în amintirea oamenilor

Fosta asistentă TV nu concepe această posibilitate și este hotărâtă să lupte pentru relația sa. Cu toate acestea, Andreea Tonciu a declarat că soțul său este mai predispus să se îndrăgostească de o altă persoană, dată fiind situația în care acesta este mai mult timp plecat de acasă.

Bănuiesc că pe moment o să reacționez ca o nebună, dar sper să nu se rupă relația asta.

Nu ar avea de ce. Nu cred că m-aș vedea lângă un alt bărbat. Nici nu îmi doresc și nici nu vreau. Numai dacă o ia soțul meu razna, dar așa nu. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu 0. Degeaba ești tu așa, faci tu așa, dacă acel om nu te mai vede pe tine cum trebuia să te vadă.
Poate să mi se întâmple și mie chestia asta și lui. La mine mai puține șanse, că nu umblu cât umblă el
.”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu luptă pentru relația sa! Cum ar reacționa bruneta dacă s-ar despărți de Daniel Niculescu
Andreea Tonciu alături de soț și fiica sa [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies