Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la un numitor comun cu privire la divorț.

După mai bine de doi ani de când au anunțat că divorțează și între ei doi a izbucnit un adevărat scandal mediatic, aruncându-și cuvinte grele unul altuia, se pare că între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf răsare în sfârșit soarele.

Anamaria Prodan a discutat cu Laurențiu Reghecampf

Citește și: Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel: „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte.”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A treia oară este mereu cu noroc.” Anamaria Prodan, cerută în căsătorie de Ronald Gavril! Impresara a făcut primele declarații despre marele eveniment

Impresara a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că a reușit să discute civilizat cu fostul său soț și să găsească o cale de mijloc cu privire la divorțul lor.

Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r.: să vorbească în toată această perioadă).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își

dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos(...) Nu am fost împinși (n.r.: către o despărțire). Când se termină ceva, se termină și aia e .”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post TV, conform  Spynews.ro.

Ce spune Anamaria Prodan despre plângerile de furt ale lui Laurențiu Reghecampf?

În urmă cu câteva zile, antrenorul de fotbal a făcut o sesizare la poliție conform căreia i s-ar fi furat două mașini de lux și o barcă. În urma acestei sesizări, Anamaria Prodan a reușit să discute cu tatăl băiatului său. Impresara este sigură că în spatele acestei plângeri ar fi stat presiunile unei alte persoane.

Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, niciodată nu se ducea el la poliție să reclame furtul mașinilor când mașinile sunt în fața casei.

Noi circulăm mereu cu el, barca este pe lac, o vede toată lumea, deci nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea(...) Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta(...) Nu mă interesează cu cine este Reghecampf, nu e treaba mea(...)

La notar o să mergem pentru că nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața României.

Eu mi-am dorit tare mult .”, a mai spus impresara.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Avocatul Anamariei Prodan, declarații despre divorț

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Vești bune vin și de la avocatul impresarei, care se arată optimist cu privire la situația dintre clienta sa și Laurențiu Reghecampf.

Între timp, într-adevăr, s-a inițiat între cei doi încă actuali soți o tentativă de împăcare și un consens. Să vedem dacă acest lucru se va și materializa. Din fericire, măcar sunt mulțumim că la acest moment avem un început de dialog, care în ultimii doi ani a lipsit în totalitate .”, a declarat Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Tonciu a vorbit despre cum sunt împărțite îndatoririle în familia sa: „Soțul meu nu face altceva decât bani! Mi-am luat sclav să strângă? Mi-am luat babysitter să stea cu copilul?”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies