Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman?„Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil.”

Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman?„Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil.”
Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman?„Orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil.”

Fondatorul trupei Talisman neagă acuzațiile fostului său coleg de trupă.

Alin Oprea a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, acolo unde a vorbit despre destrămarea trupei Talisman.

Alin Oprea, despre plecarea lui Tavi Colen din formația Talisman

Citește și: Alin Oprea a vorbit deschis despre terorile la care era supus în internat! Care este cea mai cruntă amintire pe care o are artistul:„Nu o să știe nimeni câte nopți am plâns eu în internatul ăla.”

Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu îmi doresc. La noi e mult mai mult.” Tavi Colen refuză orice posibilitate de a face pace cu Alin Oprea!

Alin Oprea și Tavi Colen s-au despărțit la sfârșitul anului 2006, după 10 ani în care au lucrat împreună, timp în care s-au bucurat de un real succes. La vremea respectivă, între ei doi a izbucnit un scandal monstru, Tavi Colen aducându-i mai multe acuzații colegului său de trupă.

La momentul plecării lui Tavi din formația Talisman, el declară de-a lungul timpului că a avut trei condiții. Trebuie să ne amintim faptul că Tavi Colen a plecat din formația Talisman la finalul anului 2006, iar până în anul 2011, când a izbucnit scandalul Talisman și aceste condiții, au trecut 5 ani. Ce a făcut Tavi Colen în ăștia 5 ani? S-a trezit după 5 ani că a fost neîndreptățit, sau că beam, sau că îl deranja fosta mea soție?  E foarte important de știu.

Dacă a fost neîndreptățit în vreun fel, avea o grămadă de variante să își câștige dreptul. Există justiție. Noi nu împărțim nimic în presă. Nu știu dacă ați observat, dar după aproape 20 de ani de când Tavi Colen a plecat de la formația Talisman, eu nu am declarat absolut nimic. Nici despre ce a declarat el și nici nu am făcut vreo declarație. Eu cred că amândoi ar trebui să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a dat posibilitatea de a avea aceste realizări mărețe împreună.
Eu cred că ar trebui ca unul să ne mulțumim celuilalt pentru faptul că am trăit niște momente extraordinare împreună. Eu cred că ar trebui să nu ne reproșăm nimic în acest moment unul celuilalt, atâta timp cât noi doi, în anii 90, așa cum au fost, buni sau răi, frumoși sau urâți, am reușit să fim cel mai important fenomen muzical al anilor 90. Eu cred că orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil
.”, a spus Alin Oprea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alin Oprea neagă acuzațiile lui Tavi Colen

Alin Oprea a spus lucrurilor pe nume, după acuzațiile lui Tavi Colen de-a lungul timpului! Ce se află în spatele destrămării trupei Talisman
Tavi Colen [Sursa foto: Facebook]

Printre motivele pentru care Tavi Colen ar fi părăsit trupa, se numără faptul că, spune el, Alin Oprea și-a asumat pe nedrept faptul că el a compus piesele formației, că avea probleme cu alcoolul și că fosta soție a solistului intervenea mai mult decât era cazul în concertele lor.

Acum, Alin Oprea neagă acuzațiile făcute de fostul său coleg de trupă.

Denise Rifai: Cine a compus piesele trupei Talisman?

Alin Oprea: Eu am compus toate melodiile formației Talisman, de la prima piesă, până la ultima melodie. Piesele sunt compuse de mine, cu 2-3 excepții foarte importante.

Denise Rifai: Vă căra după concerte?

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Alin Oprea: Să fim serioși...Am fost un om care a băut alcool ca oricare al om, nu puțin și nu mult, civilizat. Nu căra nimeni pe nimeni.

Denise Rifai: Făcea regulile fosta soție?

Alin Oprea: Aici avea dreptate Tavi. Erau momente în care ea intervenea între noi și practic era o luptă de orgolii între ei doi, pe nimic altceva, decât pe monopolul asupra mea .”, a declarat artistul.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Cătălin Cîrstoiu. " Eu sunt un tată extraordinar. Sunt un tată cum mi-aș dori să fie orice tată față de copilul lui."

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Prima reacție a lui Selly după incidentul cu apa de la Beach, Please! 2024: "O să vă răcorească cu furtunul toți agenții de pază". Ce spune despre cei care vin deshidratați la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies