Cu ce se ung borcanele cu murături, pentru un gust aparte. Care este trucul miraculos


Deoarece a venit toamna, urmează perioada în care majoritatea gospodinelor vor prepara murături, pentru sezonul rece. Cu toate că procedura pare destul de simplă, există totuși câteva secrete, pentru ca murăturile să aibă un gust deosebit.


In articol:

Pe lângă clasicele reguli care trebuie urmate, prepararea murăturilor are nevoie de câteva trucuri, pentru ca legumele să fie crocante și gustoase.

Secretele pentru murături de excepție

ce se foloseste la muraturi

Care este secretul pentru murături gustoase

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Cea mai bună rețetă de pepeni murați. Secretul gospodinelor pricepute

Pentru a obține murături excelente, este nevoie ca fiecare gospodină să fie atentă la detalii. Primul pas în pentru rețetă este fermentarea legumelor. Murăturile care nu au parte de procesul de fermentare, nu sunt probiotice. Așadar, acestea nu sunt bogate în vitamina B sau C. Mai mult, legumele nefermentate nu contribuie atât de mult la susținerea sistemului imunitar.

Unul dintre cele mai importante secrete ale gospodinelor, atunci când vine vorba de murături, este ca legumele să fie păstrate timp de 30-60 de minute, într-un vas cu apă și gheață, înainte de a le pune la murat. Astfel, legumele vor fi crocante și se vor păstra mai ferme. Mai mult, unele dintre legume își vor schimba culoarea, după ce au stat la rece.

Cu ce ingredient se ung borcanele pentru murături

Citeste si: Cum a reușit Roxana Ionescu să dea jos 15 kg. Ce trucuri folosește vedeta

Murăturile sunt un preparat excelent, care merg de minune alături de carne, sau diverse preparate. Următorul pas pentru prepararea murăturilor, este aranjarea acestora în borcan. Pentru un gust delicios, este nevoie de multe condimente și ierburi. În acest mod, legumele vor fi mult mai aromate. De asemenea, cantitatea de sare reprezintă un aspect important. Așadar, este necesar să folosiți mai multă sare, atunci când preparați saramura. Creșterea concentrației de saramură va ajuta legumele să se păstreze mai crocante. Cu toate acestea, există un truc foarte util, știut de puțină lume, pentru ca murăturile să fie într-adevăr gustoase. Așadar, și borcanele au nevoie de o pregătire specială. Pentru acestea, puteți să faceți un amestec, care vă va ajuta să aveți murături mult mai bune. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați sos de usturoi, ulei și oțet. Cu ajutorul unei ustensile speciale, veți unge pereții borcanelor cu acest mixt. În acest mod, pe timpul iernii, vă veți bucura de murături cu o aroma specială.

trucuri muraturi

Trucuri pentru murături

[Sursa foto: PixaBay]


Abonează-te pe

Citește și:

Ruby, declarații despre nuntă și copii. Ce planuri are vedeta

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Cred că o să vă placă!” Reţetă de gogoşi tăiate cu cana, făcute de bunica Gherghina de pe TikTok

Zodiac chinezesc 6 septembrie 2022. Află ce zodie trebuie să facă o vizită la medic

„Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile”. Lora, dezvăluiri despre decizia de a pleca singură la hotel

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Se desființează pensiile speciale? Legea se află în Parlament
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri