Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Damian la Survivor România?! "Îmi era și cald și frig"

adelina damian despre survivor romania 2021
Adelina Damian vorbește despre problemele pe care le-a întâmpinat la Survivor România 2021

Adelina Damian vorbește despre probleme care nu i-au dat pace la Survivor România 2021. Ce spune fosta Războinică?

Chiar dacă a plecat repede din competiția Survivor România, Adelina Damian își amintește clar cu ce probleme s-a confruntat în Republica Dominicană, chiar din primele zile.

Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Damian la Survivor România 2021?!

Adelina Damian își amintește cu groază cum a fost arsă de soare chiar în primele zile la Survivor România 2021. Dat fiind faptul că tenul ei este destul de alb, nu a avut cum să se protejeze corespunzător, așa că au urmat consecințe destul de grave.

"În primele zile adormeam cu frisoane. Îmi era și cald și frig, eram arsă, mă durea pielea. Arsurile astea mă omorau. La început oamenii mă asociau cu Andreea Antonescu și Alexandra Stan, iar chestia asta mă durea, pentru că eu chiar sunt o fire competitivă. 

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

adelina damian declaratii
Adelina Damian își amintește de cele mai importante momente de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Când am venit în competiție, eu chiar am simțit să mă apropii de toți. Andrei mi-a povestit viața lui, Marius, Maria, apoi mi-am dat seama că nimeni nu mă întreabă de mine.

Citeste si: Elena Marin, atacată dur în mediul online! Cum a reacționat logodnicul Faimoasei de la Survivor, care s-a schimbat mult fizic în cele 5 luni de competiție

Singura a fost Maria. Și acum o consider un copil, dar mă vedeam pe mine și mi-am dat seama că asta nu e ceva rău. S-a făcut atâta caz pe seama ei. De ce? E un copil asumat. Are atitudinea unui copil de 15 ani, la 20", a declarat Adelina Damian.

Cât despre relația cu Zanni, fosta Războinică recunoaște că s-a apropiat de acesta, însă fără să existe o relație amoroasă între ei.

adelina damian despre survivor romania
Adelina Damian s-a confruntat cu probleme la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis-Zanni, eu te-am mai urmarit, aici te-ai schimbat foarte mult.

Ești foarte simpatic. De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el..Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu..

Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei", a mărturisit Adelina Damian.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Daniela Iliescu l-a impresionat pe Culiță Sterp! În ce ipostază a apărut viitoarea mămică

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies