Machiată, aranjată şi cu zâmbetul pe buze, Raluca Dumitru a făcut declaraţii neaşteptate despre foştii ei colegi! Cum arată vedeta acum

A ieșit la iveală motivul certurilor dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp.  „El a strâns o răutate față de mine…”
Machiată, aranjată şi cu zâmbetul pe buze, Raluca Dumitru a făcut declaraţii neaşteptate despre foştii ei colegi! Cum arată vedeta acum

Raluca Dumitru a dat cărțile pe față. Fosta concurentă de la Survivor a dezvăluit motivele certurilor pe care le-a avut de-a lungul competiției cu Faimosul Culță Sterp.

După ce a părăsit show-ul de supraviețuire Survivor România, Raluca Dumitru a făcut declarații neașteptate, dezvăluind adevăratele motive care au stat la baza conflictului dintre aceasta și Culiță Sterp.

Între cei doi a izbucnit un război care a continuat pe parcursul mai multor ediții. Vorbe grele au fost aruncate de ambele părți, însă nimeni nu a înțeles de la ce a pornit în mod real conflictul de proporții.

Raluca Dumitru a povestit în exclusivitate pentru wowbiz.ro că un anumit concurent ar fi vinovat de cearta dintre ea și Culiță Sterp. Acesta i-ar fi spus cântărețului că Raluca l-ar fi vorbit de rău. Faimoasa nu știe despre cine este vorba, dar susține că are câteva bănuieli în legătură cu persoana care ar fi fost capabilă de un asemenea lucru.

A ieșit la iveală motivul certurilor dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp. „El a strâns o răutate față de mine…”

„Acel scandal între mine și Culiță a pornit de la cineva care s-a dus și i-a spus lui Culiță că eu m-am dus și am vorbit urât despre el. Eu am o bănuială, dar nu știu sigur. Este între Ștefan și Irisha. Cineva i-a spus ceva despre mine, că am spus eu ceva despre el, iar el a strâns o răutate față de mine și a încercat să mă atace.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Într-o seară eu m-am luat de Ștefan pentru că l-a nominalizat pe Cosmin. De aici au început Culiță și Ștefan, erau doi bărbați pe mine și spuneau vorbe. Mă atacau, atât Culiță, cât și Ștefan. Pur și simplu nu știam cum să reacționez. Am încercat să nu fac un conflict foarte mare.

Nu înțelegeam, mă gândeam că era nemulțumirea lor că a plecat Irisha și se răzbună pe mine. Apoi am aflat ce a auzit el”
, a declarat Raluca Dumitru.

Citeste si: Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Elena Marin și Raluca Dumitru, la cuțite pe tot parcursul competiției

Raluca Dumitru susține că a fost încântată, la începutul competiției, să o revadă pe Elena Marin, fiind singura persoană pe care o cunoștea în competiție. Însă, aceasta a mărturisit că sentimentul nu a fost reciproc și că Faimoasa nu s-a bucurat deloc de venirea ei. Mai mult, Raluca susține că Elena ar fi încercat să îi întoarcă pe colegii de echipă împotriva ei.

A ieșit la iveală motivul certurilor dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp. „El a strâns o răutate față de mine…”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Zanni cu Sebi se luau și de mine de multe ori, la fel cum îi spuneau și Elenei, doar că ea le lua mult prea personal. Se făcea un mare tam tam. Băieții au vorbit foarte frumos cu ea. Nu mi s-a părut că au jignit-o cu ceva, că i-au spus ceva foarte grav. A început să plângă ca și cum ar fi jignit-o. Nu era cazul. Cred că cei de acasă au văzut ce s-a întâmplat la consiliu.

Spunea anumite lucruri cu o răutate foarte mare. Orice lucru pe care îl spuneam. Eu niciodată când am vorbit cu ea nu am ieșit în față să spun. Și atunci când i-am spus că o iau de codițe, nu se întâmpla, dar când vezi că în spatele camerelor este opusul, te deranjează. Ea pare înger, iar eu drăcușorul. Când am venit în această competiție, eu o știam pe Elena, m-a bucurat.

Citeste si: Elena Marin, atacată dur în mediul online! Cum a reacționat logodnicul Faimoasei de la Survivor, care s-a schimbat mult fizic în cele 5 luni de competiție

Nu mi s-a părut și din partea ei același lucru. Băieții erau foarte ok, dar ea nu. Și pe plajă m-am dus la ea, să povestim, pentru că aveam prieteni comuni. Totul s-a schimbat după discuția de pe plajă. S-a dus la Zanni și i-a spus: Mai bine Ana, decât cele două fete conflictuale. Noi când am ajuns nu știam ce locuri să ocupăm din camp. Mă așteptam din partea ei să zică Haideți aici lângă mine, mai ales că o cunoșteam. Mie nu mi s-a părut apropiată nici de mine, nici de Irisha. S-a apropiat de Irisha după ce i-a luat apropierea. Eu m-am dus și am avut o discuție cu ea și i-am spus că nu mi se pare normal, nu i-am făcut nimic. M-am apărat pentru că sunt singură, nu aveam pe nimeni de acasă lângă mine”,   a mai dezvăluit Raluca Dumitru, în exclusivitate pentru WOWbiz. 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies