Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni la Survivor România


Cătălin Moroșanu a reacționat după ce Zanni a mărturisit că i-a furat mâncarea Elenei Marin la Survivor România. Ce spune fostul Faimos?


In articol:

Cătălin Moroșanu a fost prieten cu Elena Marin pe când se afla în Republica Dominicană la Survivor România. Acum, după o bună perioadă în care s-a reîntors în țară, Faimosul vorbește despre conflictul dintre dansatoare și Zanni, care, de altfel, a recunoscut că i-a furat mâncarea acesteia.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni la Survivor România

Cătălin Moroșanu a urmărit show-ul Survivor România, acum că a plecat din competiție și spune că Ștefan a făcut foarte bine că l-a înfruntat pe Zanni, dat fiind faptul că Faimosul este mereu însetat să se certe cu ceilalți.

Cât despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni, Cătălin Moroșanu spune că cel din urmă a recunoscut că i-a furat mâncarea colegei sale, însă toată lumea știa acest detaliu de la bun început.

„Mi-a plăcut de Ștefan, e asumat! L-a înfruntat bărbătește pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea să îi spună.

catalin morosanu declaratii despre elena marin si zanni
Cătălin Moroșanu vorbește despre conflictul dintre Elena Marin și Zanni[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

Citeste si: Jador și Roxana Ghiță se vor întâlni la un pahar de vin! Ce spune fostul concurent de la Survivor România despre Războinică?

Eu nu aș fi putut face așa ceva, nu aveam cum să mă duc în acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproporționată înfruntarea.

În plus, că eu am fost totuși un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia să fiu cel mai echilibrat. Băiatul acela (Zanni n.r) nu este chiar cel mai corect. Iar Ștefan, s-a văzut, nu admite asemenea lucruri. Mă bucur că, totuși, nu au avut loc lucruri mai grave.

zanni si elena marin scandal survivor romania
Zanni și Elena Marin au pornit un scandal fără precedent la Survivor România[Sursa foto: kanald.ro]

Citeste si: Sebastian și Culiță de la Survivor România și-au primit pedeapsa pentru încălcarea regulamentului!

Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât. Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze", a declarat Cătălin Moroșanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună la aceeași masă!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Maria și Albert de la Războinici, surprinși în tandrețuri la Survivor România

Alexandra și Codruț se află în pragul despărțirii la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri