Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”
Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Cucu a făcut declarații neașteptate despre Elena Marin, favorita publicului în ultima ediție difuzată a show-ului Survivor România.

Săptămâna aceasta, Elena Marin a fost cea mai votată concurentă din Echipa Faimoșilor. Înainte ca anunțul să fie făcut însă, aceasta a avut o sângerare nazală care a stârnit un val de reacții în rândul coechipierilor săi. Și foștii colegi ai Faimoasei au avut câteva comentarii de adăugat după difuzarea ultimului Consiliu de Eliminare.

Cucu a făcut mărturisiri neaștepate în legătură cu fosta sa colegă, spunând că Elena Marin are tendința de a exagera și de a se victimiza pentru a sensibiliza publicul telespectator.

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.

Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni.

Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată", a declarat Cucu, pe contul său de Instagram. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 13 iunie 2021. Cum gătesc concurenții nuca de cocos

Cucu a părăsit recent show-ul Survivor România

Cucu a părăsit recent show-ul de supraviețuire, însă se pare că Faimosul ar mai fi avut multe de spus. Deși au legat o prietenie în camp, Zanni a fost cel care l-a propus spre eliminare pe coechipierul său. Și astfel,  întrucât nu a avut suficientă susținere din partea publicului, Cucu a părăsit Surviror România.

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„O să plec cu totul și cu totul alt om acasă.

Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian.

Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei. Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc.

O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie", a declarat Cucu. 

Citeste si: Elena de la Survivor a avut nevoie de intervenția medicilor! De ce are fața umflată Faimoasa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 11 iunie 2021. Cu ce se ocupă concurentul nominalizat în viața de zi cu zi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies