Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”
Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Cucu a făcut declarații neașteptate despre Elena Marin, favorita publicului în ultima ediție difuzată a show-ului Survivor România.

Săptămâna aceasta, Elena Marin a fost cea mai votată concurentă din Echipa Faimoșilor. Înainte ca anunțul să fie făcut însă, aceasta a avut o sângerare nazală care a stârnit un val de reacții în rândul coechipierilor săi. Și foștii colegi ai Faimoasei au avut câteva comentarii de adăugat după difuzarea ultimului Consiliu de Eliminare.

Cucu a făcut mărturisiri neaștepate în legătură cu fosta sa colegă, spunând că Elena Marin are tendința de a exagera și de a se victimiza pentru a sensibiliza publicul telespectator.

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.

Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni.

Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată", a declarat Cucu, pe contul său de Instagram. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 13 iunie 2021. Cum gătesc concurenții nuca de cocos

Cucu a părăsit recent show-ul Survivor România

Cucu a părăsit recent show-ul de supraviețuire, însă se pare că Faimosul ar mai fi avut multe de spus. Deși au legat o prietenie în camp, Zanni a fost cel care l-a propus spre eliminare pe coechipierul său. Și astfel,  întrucât nu a avut suficientă susținere din partea publicului, Cucu a părăsit Surviror România.

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„O să plec cu totul și cu totul alt om acasă. Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian.

Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei.

Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc. O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie", a declarat Cucu. 

Citeste si: Elena de la Survivor a avut nevoie de intervenția medicilor! De ce are fața umflată FaimoasaCitește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 11 iunie 2021. Cu ce se ocupă concurentul nominalizat în viața de zi cu zi

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies