Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”


Cucu a făcut declarații neașteptate despre Elena Marin, favorita publicului în ultima ediție difuzată a show-ului Survivor România.


In articol:

Săptămâna aceasta, Elena Marin a fost cea mai votată concurentă din Echipa Faimoșilor. Înainte ca anunțul să fie făcut însă, aceasta a avut o sângerare nazală care a stârnit un val de reacții în rândul coechipierilor săi. Și foștii colegi ai Faimoasei au avut câteva comentarii de adăugat după difuzarea ultimului Consiliu de Eliminare.

Cucu a făcut mărturisiri neaștepate în legătură cu fosta sa colegă, spunând că Elena Marin are tendința de a exagera și de a se victimiza pentru a sensibiliza publicul telespectator.

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.

Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni. Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată", a declarat Cucu, pe contul său de Instagram. 

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 13 iunie 2021. Cum gătesc concurenții nuca de cocos

Cucu a părăsit recent show-ul Survivor România

Cucu a părăsit recent show-ul de supraviețuire, însă se pare că Faimosul ar mai fi avut multe de spus. Deși au legat o prietenie în camp, Zanni a fost cel care l-a propus spre eliminare pe coechipierul său. Și astfel,  întrucât nu a avut suficientă susținere din partea publicului, Cucu a părăsit Surviror România.

Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

„O să plec cu totul și cu totul alt om acasă. Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian.

Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei. Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc. O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie", a declarat Cucu. 

Citeste si: Elena de la Survivor a avut nevoie de intervenția medicilor! De ce are fața umflată Faimoasa


Abonează-te pe

Citește și:

Ştefan Ciuculescu a fost nominalizat la Survivor România pe 12 iunie 2021. Mama concurentului nominalizat este o celebră campioană

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 11 iunie 2021. Cu ce se ocupă concurentul nominalizat în viața de zi cu zi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri