Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"


La „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc un conflict de zile mari între două dintre cele mai vulcanice concurente: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș.

Fiecare ediție a emsiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” are sarea și pieperul asigurate de cele mai colerice dintre vedetele prezente în platou. Pe lângă ținutele demne de cele mai multe ori de apariții pe covorul roșu, concurentele au de împărțit, se pare, câte ceva nou în fiecare ediție. Concurența fiind acerbă, vedetele găsesc mereu ceva de comentat la adresa rivalelor lor,pentru a se pune într-o lumină cât mai bună.

În prim planul emisiunii a intrat conflictul dintre Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, iar Maurice Munteanu a intervenit și a vrut s-o atace pe Cristina Șișcanu: “Chiar vrei să rămânem fără rating pe final de emisiune? Că îmi închideți emisiunea cu Siscanu.”

Cristina Șișcanu: “Sunt bomboana de pe tort!”, a comentat lăsându-l pe Maurice fără replică.

La testimonial, Roxana Nemeș a specificat despre Cristina: “Mi se pare foarte disperată să fie în centrul atenției! Sub orice formă, oricum, cu oricine, indiferent de cine este vorba. Simt disperarea asta! Niciodată nu înțelegi la ce mă refer eu! Este foarte bine că nu simți, pentru că asta este un lucru bun! Însemană că nu avem nici cea mai mică chimie, oricum știam că asta nu o avem.

Ea comentează ori că este cea mai isteață, ori că este cea mai bună, ori că este cea mai stilată și cred că încearcă mereu să fie în centrul atenției! Este o disperare că ea încearcă mereu să fie în centrul atenției și asta se vede.”

Citeste si: Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu! Tensiunile din platou au atins cote maxime!

Cristina Siscanu: “Știi ce însemană a fi disperat? Eu nu înțeleg limba ta! Eu nu face for că să fiu în centrul atenției! Eu sunt întrebată și răspund. Faptul că vorbele mele stârnesc valuri sau nasc subiecte, asta însemană cu totul și cu totul altceva.”

Supărată la maximum, Roxana a precizat că: “Fetele au spus mereu că pre amulta” valoare mi-au dat” și eu le-am spsus atunci.. Va iau față sau de ce mai îmi dați atenție?! Oadata ce le vezi pe toate trei gaițele care vin peste ține.. De mâine nu le mai provoc, nu le mai bag în sema!”

Citeste si: Cristina Şişcanu a clacat și a plâns în hohote! “Mi s-a încălcat demnitatea umană!”

Cristina Șișcanu: “Uite asta este o jignire, să ne faci pe noi gaițe. Noi nu ți-am spus ține niciodată așa! Dar oricum nu mă interesează nici dacă m-ai jigni.”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Conflictul dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș nu se mai termină! "Nu are o chiftea în burtă! Îmi este milă..."

Fostul Principe Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mariana de la Puterea dragostei, escapadă de vis la munte! Cu cine și-a petrecut weekendul frumoasa tânără

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri