Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu continuă scandalul și în gala Bravo ai stil – Celebrities! "Exprimările tale câteodată sunt foarte jignitoare!"


Când situația se liniștise între cele două concurente, Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, lucrurile au luat o altă întorsătură în platou!


In articol:

Chiar dacă în prezent competiția este din ce în ce mai grea, iar presiunea mult mai mare pentru concurentele Bravo ai stil – Celebrities, mereu există o vorbă sau o remarcă de la care izbucnește un scandal mai mare decât întreg platoul.

Tematica galei de sâmbătă seară a fost o adevărată capodoperă vestimentară, aleasă fiind zona stilului arăbesc, iar Cristina Șișcanu, Andreea Tonciu, Deea, Theo Rose, Roxana Nemeș, Oana Radu, Emy Alupei au fost la înălțime abordând ținute care mai de care mai sofisticate.

 

Însă, în culise, Alexandra Ungureanu și Cristina Șișcanu au avut ceva divergențe de opinii în urma acuzațiilor pe care Cristina le-a primit.

Aceasta a menționat că nu se victimizeaza și nu are lacune în discursurile sale. Total dezamăgită și surprinsa în privința acuzelor, Cristina a menționat că Andreea le-a preluat fără să înțeleagă că mențiunile pe care ea le-a făcut nu erau la adresa lui Tonciu.

Alexandra Ungureanu a ținut sa ii precizeze: “Tu nu îți asumi niște critici! Este foarte ok să ai încredere în tine.

Tu te crezi neîndreptățită cand ti se spune că ținutele tale nu sunt bune!”

Scandalul nu s-a putut stinge între Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu care și-au adus acuzații de la o neînțelegere de argumente...

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș se urăsc! "Săracă ești tu! Nu mă mai cobor la nivelul ei de insectă minusculă!"

Cristina Șișcanu și Alexandra Ungureanu discută în cabina de machiaj
Cristina Șișcanu și Alexandra Ungureanu discută în cabina de machiaj[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Șișcanu a menționat: “Alexandra m-a deranjat că a fost cam nervoasă! Am apărut în promo de 4 ori și ea doar odată! Și nu înțeleg de unde se trag nervii ăștia de mi-a lansat două atacuri, unul după altul!"

Dupa ce s-a mutat discuția în platou, nu mare a fost uimirea când Andreea Tonciu a început să lanseze o serie de acuzații la adresa Cristinei pentru că a înțeles greșit argumnetele.

Cristina: “Alexandra s-a supărat pentru că eu nu am “pedepsit-o” mai mult pe Andreea Tonciu dată trecută!”

Citeste si: Scandal uriaş între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu! "Poate să te jignească aşa cum vrea ea și când dorește ea!"

Cristina Șișcanu atenționează pe Andreea Tonciu
Cristina Șișcanu atenționează pe Andreea Tonciu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu: “Stai mai Cristina, cum să mă pedepsești tu pe mine?! Despre ce vorbim?! Pe mine nu mă pedespseste nimeni! Eu trebuie să stau "drepți" acum în fața ta, sau cum?! Mă pedepsești tu pe mine, sau cum?! Ai niște cuvinte câteodată care sunt foarte deranjante! Crede-mă! Pe mine nu mă pedepsește mama, tată, soțul meu și s-a găsit să mă pedepsească Cristina Șișcanu!"

Cristina Șișcanu și Andreea Tonciuau pornit din nou scandalul in platou
Cristina Șișcanu și Andreea Tonciuau pornit din nou scandalul in platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Exprimările tale câteodată sunt foarte jignitoare! Eu nu vreau să mă cert cu tine, dacă îmi spun punctul de vedere înseamnă că mă cert!? Pe mine mă pedepsește doar bărbatul meu în pat dacă vrei să știi! Atât!”


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal uriaş între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu! "Poate să te jignească aşa cum vrea ea și când dorește ea!"

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Mama lui Emily Burghelea a ajuns la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu Covid-19: „I s-a făcut tratament cu plasmă”

Gabriela Cristea și soțul său, în doliu: „Joi era pe picioare, azi...”

Vremea de vineri, 24 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme innorata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminat la Asia Express – 22 septembrie 2021. Descoperă beneficiile cafelei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri