Cristina Șișcanu, scandal de zile mari Andreei Tonciu, chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! "Eu nu pot să tac! ”


Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” devine din ce în ce mai stresantă pentru multe dintre concurente. Tocmai din această cauză, tensiunea dintre Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu a atins cote maxime, iar celebritățile au ajuns protagonistele unui scandal monstru.


In articol:

În ultima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, o dispută neașteptată, izbucnită între Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, a ținut cu sufletul la gură întreg publicul telespectator. Pornind de la o ceartă mai veche între Cristina Șișcanu și Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu a creat un adevărat scandal, după ce soția lui Mădălin Ionescu a declarat că o poate pedepsi pe colega sa de platou.

Se pare că aceste cuvinte au  “ce putea suporta ea”. De aici a pornit jihadul în platou între felinele, Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu.

 

Cearta între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu a fost la cote maxime, deși una dintre ele nu își asumă vorbele.

 

Andreea Tonciu tot revoltată, se răstește: “Eu sunt aici, că să îmi iau apărarea! Eu sunt aici să vorbesc când numele meu este pus in joc! Ok?! Eu nu am cum să tac! Pe mine dacă mă deranjează ceva eu nu pot să tac, cum poate și pe tine te deranjează, dar vrei să taci! E problema ta! Eu nu pot să tac!”

Citeste si: Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"

La vorbele auzite, Alexandra Ungureanu la testimonialul ei a precizat că din replicile Andreei, se înțelege că ea își dorește acest scandal între cele două leioaice care nu mai găsesc calea de mijloc.

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Andreea Tonciu: “Cristina nu își asumă și nu duce totul până la capăt! Felul în care a abordat totul și pe ce ton, mi s-a părut foarte jignitor!”

Ironic vorbind această spune: “De fiecare dată eu înțeleg greșit! Hai mai, despre ce vorbim?! De ce trebuie să folosiți mereu numele meu! Numele meu este în joc îmi iau apărarea și spun ceea ce mă deranjează este total eronat și greșit! De ce vreți să faceți chestia asta!? Poate eu am simțit ca tu m-ai jignit pe mine.”

Cristina Șișcanu, enervata la maximum îi răspunde Andreeei: “Andreea, eu nu te-am atacat! Dacă tu așa ai simțit, eu nu am avut această intenție si te asigur că nu te-am jignit, iar sensul a fost cel pe care ți l-am explicat! 100% îți spun cu mâna pe inima. Îmi pare rău dar nu a existat lucrul acesta! Sunt neînsemnată, așa că lasă-mă și pe mine în pace.”


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal uriaş între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu! "Poate să te jignească aşa cum vrea ea și când dorește ea!"

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Bunăstare și bogății pentru două zodii

Cum să prepari o masă deosebită, fără să stai o veșnicie în bucătărie: somon în crustă de parmezan!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Nicușor Dan, despre testarea bucureștenilor pentru Covid-19: „E bine să facem o testare masivă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri