Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"


Juratul emisiunii "Bravo ai stil! Celebrities" "a dat de pământ" cu Cristina Șișcanu din cauza ţinutei purtate de vedetă.


In articol:

În încercarea de a găsi cele mai frumoase vestimentații pentru a lăsa mască jurații, concurentele de la" Bravo ai stil- Celebrities" abordează ținute care nu le fac cinste.

Apariția lor în fața juraților începe să fie din ce în ce mai tensionată pentru că, nu de puține ori, jurații “au tăiat în carne vie”, stilistic vorbind. Presiunea și tensiunea sunt mari și, de multe ori, concurentelor le este greu să accepte criticile Ralucăi Bădulescu, ale lui Cătălin Botezatu și ale lui Maurice Munteanu.

 

De nenumărate ori concurentele au criticat juriul de faptul că sunt subiectivi și acordă steluțele în funcție de simpatiile şi antipatiile lor

 

Într-una dintre seri, Cristina Șișcanu a avut o atitudine deloc pe placul lui Cătălin Botezatu care a taxat-o imediat.

După defilarea aferentă și comentariile celorlalte concurente, Cristina a trebuie să înfrunte și artileria grea a juriului.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Cristina Șișcanu defilează în platou
Cristina Șișcanu defilează în platou[Sursa foto: Facebook]

Îmbrăcată într-o rochie portocalie, accesorizată cu un turban, ochelari de soare și sandale, concurenta a fost desfiinţată de juraţi.

 

Cătălin Botezatu a precizat: “Stilistul unui magazin, dacă pentru tine este un “atot-știutor” si tu o iei de bună... asta e grav! Pentru că cel puțin în România și acum să mă ierte... că iar o să îmi iau “hate” de la mulți stiliști de magazine…”

Cătălin Botezatu o critică pe Cristina Șișcanu
Cătălin Botezatu o critică pe Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Șișcanu: "Era un stilist din “afară"… Sunt niște necunoscători, nu știu dacă își merită locurile pe unde sunt!”, a comentat, ironic, Cristina.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă scandalul! "Sunt convinsă că este mai bună dansatoare decât prezentatoare!"

Cătălin Botezatu enervat de Cristina Șișcanu
Cătălin Botezatu enervat de Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin Botezatu: “ Nu fi arogantă acum cu mine! Pentru că vrei să îți spun ceva?! Te desființez imediat! Pentru simplul fapt că nu ești în stare să îți faci ținută singură! Si iei o ținută "mot-a-mot" și nu mai văd rostul tău în ghilimele, spun aici, și nu numai al tău, a multora care luați ținutele pe umeraș, de la stiliști. Dacă tu mă iei tare, la început de săptămână, te iau și eu tare! Care este aportul tău?! Că ai pus niște ochelari tip televizor, că ai pus o coșniță oribilă și ai venit din nou cu un turban. În rest, aceeași rochie pe care am mai văzut-o și care pe șolduri pocnește pe tine!”, a comentat Cătălin enervat de întreaga situație.


Abonează-te pe

Citește și:

Unde a dispărut Silvia de la "Bravo, ai stil"?! Ce s-a întâmplat cu câștigătoarea celei mai urmărite emisiuni de modă

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu continuă scandalul și în gala Bravo ai stil – Celebrities! "Exprimările tale câteodată sunt foarte jignitoare!"

Surpriză în lumea muzicală! Liviu Teodorescu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Ce modalitate inedită a ales cântărețul!

Cu ce asortăm culoarea roșu. Semnificație, ținute asortate, trenduri, vedete care poartă roșu.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri