Cristina Șișcanu a explicat de ce are nevoie de atât de multe haine în garderobă! „Ca și cum cineva are o meserie care necesită niște investiții.”

Cristina Șișcanu a explicat de ce are nevoie de atât de multe haine în garderobă!  „Ca și cum cineva are o meserie care necesită niște investiții.”
Cristina Șișcanu a explicat de ce are nevoie de atât de multe haine în garderobă! „Ca și cum cineva are o meserie care necesită niște investiții.”

Cristina Șișcanu a spus ce face cu numeroasele ținute pe care nu le mai poartă.

Cristina Șișcanu împarte aproape zilnic ceea ce face ea în viața personală și cea profesională, iar urmăritorii ei sunt foarte atenți la detalii. De ceva timp, Cristina Șișcanu postează mai multe videoclipuri în care își arată ținutele achiziționate, iar urmăritorii au ținut să îi atragă atenția pentru numărul uriaș de haine pe care îl deține. Aceasta spune că nu vrea să se justifice în fața cuiva, însă meseria pe care o are îi impune să-și schimbe ținutele chiar de mai multe ori pe zi, fiind în fața camerelor de filmat, iar ea spune că acest lucru este egal ca în orice

altă profesie, atunci când cineva trebuie să facă investiții în carieră.  “Un lucru, nu că vreau să mă justific, dar oamenii să înțeleagă, doamnele care sunt foarte agitate. Mie îmi trebuie foarte multe haine pentru că meseria mea este de asemenea natură, mie mi se impune să-mi schimb hainele foarte des, chiar și de câteva ori pe zi, chiar de mai multe ori pe zi. Asta e meseria mea.
Ca și cum cineva are o meserie care necesită niște investiții. De exemplu, un IT-ist care trebuie să își cumpere nu știu ce scule, așa este și aici cu hainele, eu trebuie să fiu tot timpul cu alte și alte haine.”,
a spus Cristina Șișcanu într-un videoclip pe rețelele de socializare. 

Ce face Cristina Șișcanu cu hainele pe care nu le mai poartă

Citește și: Ținuta Cristinei Crișcanu pentru vară. Cum s-a afișat vedeta TV, după ce a fost criticată pentru rochiile lungi? „Am și eu o rochie așa pentru vara asta.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”

Prezentatoarea TV a spus și ce face cu hainele pe care nu le mai poartă. Deoarece, într-adevăr,  numărul lor este unul destul de mare, Cristina Șișcanu a mărturisit că foarte multe ținute le face cadou, deoarece sunt aproape noi, purtate o singură dată, astfel că reușește să îi bucure și pe cei din jurul ei.  “De aceea și fac deseori cadouri după ce le port de câteva ori pentru anumite filmări, ședințe foto, pentru că nu am să le țin pe toate, așa că încerc să mai bucur și pe altcineva.

Despre asta e vorba. Multe dintre hainele mele sunt aproape noi și atunci le fac cadou.”, a mai spus vedeta TV.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies