Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”

Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”
Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre lăcomie și cum aleg unii să câștige anumite sume de bani.

Cristina Șișcanu atinge foarte multe subiecte pe rețele de socializare, atât despre viață profesională sau personală, cât și despre anumite subiecte mai sensibile pe care le discuta cu urmăritorii săi. De această dată, Cristina a vorbit despre lăcomie și despre foamea oamenilor de a face bani, indiferent care sunt condițiile prin care aleg să obțină aceste foloase materiale.  „Lăcomia strică omenia. E o verbe veche, veche, care e de actualitate mai ales în zilele noastre.

Sunt anumite persoane care sunt atât de abide în a aduna bani călcând pe cadavre, încât nu le interesează absolut nimic, nici relațiile cu oamenii apropiați, nimic. Calcă totul în picioare dacă știu că au un avantaj financiar. Nu vorbesc aici de persoanele care sunt capabile, care construiesc și care câștigă cu multă muncă, cu capacitățile intelectuale, nu despre categoria asta de oameni. Categoria asta de oameni este de admirat, de dat exemplu.
Însă oamenii aceea care sunt efectiv lacomi, ori că au trăit în sărăcie în copilărie, ori că au fost momente când nu au avut bani, cum ni se întâmplă tuturor, îi determină să fie lacomi și să calce totul în picioare, inclusiv demnitatea. Acești oameni nu au respect, în primul rând, față de ei. Dacă nu au respect față de ei, ce respect să mai aibă față de oamenii din jur? Este foarte clar.
Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur. Acest lucru este demonstrat de viață și nu există niciun dubiu.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, sfaturi pentru cei care obțin sume de bani fără muncă

Citește și: Cristina Șișcanu a stârnit comentarii în mediul online, cu noua sa rochie. Următorii vor să o vadă cu ținute mai scurte. „Poate să fie și un sac. Depinde cine îl poartă și cum îl poartă.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, despre prieteniile false. Prezentatoarea TV a vorbit despre cum ar trebui să avem grijă la oamenii care pretind că ne vor binele. „Concluzia mea în prag de 40 de ani.”

După mai multe lucruri pe care le-a transmis celor care o urmăresc, prezentatoarea TV a ținut să spună că ea de fiecare dată ia aminte de legea Universului, cea care spune că dacă faci un

bine, găsești un bine și invers, iar aceasta și-a întrebat ironic pe toți cei care o privesc cum sunt capabili acești oameni să ofere mai departe lecții de viață pentru copiii lor.  „Cred foarte mult în legea aceasta a Universului cu „Bine faci, bine găsești, rău faci, rău primești.” Este o vorbă simplă, dar cu tâlc și s-a demonstrat că există această lege a acțiunii și a reacțiunii.
De aceea, mai ales când ajungi la vârsta maturității, trebuie să ai foarte mare grijă cum acționezi în viață, mai ales atunci când ești părinte, pentru că ai o mare responsabilitate față de copiii tăi. Dacă tu, ca adult, ca părinte, faci prostii, calci pe cadavre pentru a obține niște avantaje materiale, ce o să învețe copiii tăi de la tine?  Zici „Lasă că sunt mici, nu înțeleg ei.”,
a
mai povestit Cristina Șișcanu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies