Ținuta Cristinei Crișcanu pentru vară. Cum s-a afișat vedeta TV, după ce a fost criticată pentru rochiile lungi? „Am și eu o rochie așa pentru vara asta.”

Ținuta Cristinei Crișcanu pentru vară. Cum s-a afișat vedeta TV, după ce a fost criticată pentru rochiile lungi? „Am și eu o rochie așa pentru vara asta.”
Ținuta Cristinei Crișcanu pentru vară. Cum s-a afișat vedeta TV, după ce a fost criticată pentru rochiile lungi? „Am și eu o rochie așa pentru vara asta.”

Cristina Șișcanu s-a afișat cu o nouă ținutp penntru vară.

Cristina Șișcanu împarte de fiecare dată toate momentele personale și profesionale, iar cum aceasta de foarte multe ori s-a afișat cu ținutele sale și a fost criticată pentru faptul că poartă rochii prea lungi, acum, prezentatoarea TV, a ales o ținuta de vară așa cum mulți nu au văzut-o și a avut curajul să îmbrace o rochie scurtă. Chiar și așa, prezentatoarea TV a spus că trebuie să mai slăbească un pic, iar când va face acest lucru, cu siguranță va purta doar rochii foarte scurte.

“Fetelor, m-ați tot certat că de ce nu port fuste scurte, de ce port doar rochii midi, fuste midi. Poftim, am și eu o rochie așa pentru vara asta. Dacă mai slăbesc, pentru că trebuie să mai slăbesc, să mă mai tonific, să mă apuc de sport, doar cu fuste scurte umblu.  Să-mi spuneți ce părere aveți.”, a spus Cristina Șișcanu.

Cum arată rochia pe care Cristina Șișcanu a ales să o poarte

Citește și: Cristina Șișcanu, despre lăcomie și bani. Subiectul sensibil atins de prezentatoarea TV. „Un om, dacă nu are demnitate, este clar că este nociv pentru oamenii din jur.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu a stârnit comentarii în mediul online, cu noua sa rochie. Următorii vor să o vadă cu ținute mai scurte. „Poate să fie și un sac. Depinde cine îl poartă și cum îl poartă.”

Combinația pe care ales-o este una de vară, îndrăzneață, deoarece rochia cu decupaj în jurul abdomenului și cu mânecile bufante este într-o combinație de albastru cu verde, pe care a accesorizat-o cu o  geantă verde și o pereche de sandale de aceeași culoare. Toată această îmbrăcăminte o duce cu gândul la vară și la plajă. Vedeta TV împarte de foarte multe ori ținutele sare pe rețelele de socializare, însă nu de fiecare dată este apreciată pentru stilul pe care îl alege, deoarece i se comentează adesea că rochiile îmbrăcate sau ținutele sunt bătrânicioase.

De această dată, vedeta a ținut să arate că poate să fie și mai îndrăzneață, iar odată cu venirea verii, Cristina Șișcanu a spus că va purta mai des astfel de ținute.  “Îmi place foarte mult combinația între verde și albastru și am accesorizat rochia cu niște sandale verzi, pe care le am de trei ani. Și geanta tot așa, de ceva timp, 2-3 ani. Este o rochie cu decupaj, poți să o porți și fără sutien.
Îmi place foarte mult această rochie că are mânecile voluminoase. Am chef de o petrecere unde să merg, să dansez, am chef să fie cald.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cristina Șișcanu a stârnit comentarii în mediul online, cu noua sa rochie. Următorii vor să o vadă cu ținute mai scurte. „Poate să fie și un sac. Depinde cine îl poartă și cum îl poartă.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies