CRISTINA BÂTLAN: Cine este și cu se ocupă in viata de zi cu zi


Află cine este Cristina Bâtlan și cum a ajuns să dețină o afacere de peste 16 milioane de euro.


In articol:

Cristina Bâtlan este o figură impunătoare, o adevărată ,,leoaică", care a intrat în lumea afacerilor de la o vârstă foarte fragedă.

A crezut în visul ei, a renunțat la o carieră în  avocatură și a pus temelia celui mai mare brand de încălțăminte românesc.

Cristina a pornit la drum alături de Roberto Bâtlan, în anul 1995, cu o fabrică de genți. Prin anii 2000, aceasta aducea marfă din Spania și Italia, însă lucrurile nu decurgeau așa cum și-ar fi dorit, asa că a renunțat la afacere și a cumpărat a doua fabrică. 

Cristina Bâtlan deține o afacere de peste 16 milioane de euro

cristina batlan copil varsta
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Facebook]

Așa a început totul. Brand-ul Cristinei Bâtlan s-a extins în trei fabrici, zeci de magazine, atât în țară, cât și în străinătate, totalizează 600 de membri, afacerea fiind estimată la peste 16 milioane de euro (cifră de afaceri).

Cristina a acceptat provocarea de a participa în juriul emisiunii „Imperiul Leilor”.

În acest sens, aceasta a declarat: Aș vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neaparat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care știu cum se face lucrul acesta și să-l facă bine. Mă reinventez permanent, așadar,  am nevoie de inspirație în business-ul meu actual, dar și în viața mea de zi cu zi.

Le-aș sugera să fie pragmatici, să încerce să-și pună la punct planul de afaceri, să-și cunoască cifrele. Mi-aș dori să avem în față oameni și poveștile lor, povești adevărate. Mă preocupă tendințele în zona de lifestyle, sănătate, mediu și sustenabilitate. În materie de trenduri sunt foarte la curent cu ce se întâmplă la nivel mondial. Mi-ar plăcea să fiu invitată într-o afacere în domeniu, să mă implic precum o fac în propria mea companie”, a declarat Cristina Bâtlan.

Citeste si: Cine este Cristina Bâtlan, singura femeie din juriul de la Imperiul Leilor 2021

Cine este Cristina Bâtlan 

Cristina batlan biografie
Cristina Bâtlan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Dan Șucu, investitor la Imperiul Leilor 2021

Cristina Bâtlan este căsătorită cu partenerul ei de afaceri

Cristina Bâtlan este născută în anul 1973 și este căsătorită cu partenerul ei de afaceri, Roberto. Împreună au un băiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Adi. Acesta a fost născut prematur la 5 luni și jumătate de sarcină, având numeroase probleme de sănătate.

Atunci a început drama frumoasei afaceriste, când a trebuit să-și opereze copilul la minus trei săptămâni:

,,L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia sa se nască. Înainte de  operație am contactat peste 90 de doctori."

Totul s-a terminat cu bine, acum Adi are o viață absolut normală lângă părinții săi. Principiul de bază pe care afacerista i l-a inoculat fiului său este acela de a fi vegetarian: ,,Să fii vegan, pentru că așa participi, efectiv, zilnic, la salvarea planetei".                                                                

Cel mai mare vis al Cristinei Bâtlan este acela de a reuși să introducă inteligența artificială în anumite produse utile oamenilor.

Marea pasiune pentru lumea fashionului i-a fost insuflată de bunica ei, care iubea nespus de mult moda, mai ales pantofii.

Citeste si: Acestea sunt cele mai influente femei din Romania! Uite ce personalitati se regasesc in top

Cristina batlan copil
Cristina Bâtlan in magazinul ei de pantofi[Sursa foto: Instagram]

Cristina Bâtlan a deschis prima fabrică la 27 de ani

„Aveam 27 de ani când am deschis prima fabrică la București și era o fabrică de genți. Era mult mai ușor să produci genți, importam pantofi, am învățat businessul comercializând întâi, am înțeles unde sunt minusurile și unde sunt plusurile producătorilor de pantofi, deci, să zicem că am început sănătos, organic, deci nu am făcut greșeli de la început. Vreau să vă spun că după ce am deschis fabrica am făcut greșelile, pentru că acolo e vorba de tehnologie, de ani de experiență, de echipă. Am început cu o echipă, pe care pe parcurs a trebuit să o upgradăm, să o dezvoltăm, să aducem oamenii de care aveam cea mai mare nevoie”, a mai spus juratul de la Imperiul Leilor.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Violeta Andrei. Actrița care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

CITEȘTE: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

CITEȘTE: Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

Sorin Cîmpeanu, nou anunț despre închiderea școlilor din cauza costurilor foarte mari ale utilităţilor! Care este soluția ministrului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri