Cristian Comănici și Alex de la Puterea Dragostei, scandal fără precedent!


"Jihad-ul" s-a produs în casa Puterea Dragostei de la o simplă discuție legată de o fostă relație dintre Mariana și Cristian Comănici!


In articol:

Ultima ediție a emisiunii  Puterea Dragostei  a scos în evidență tensiunile create în jurul despărțirii unui cuplu din casă. Mariana și Cristian Comănici și-au spus “la revedere” după o perioadă scurtă cât au format un cuplu pe tărâmurile turcești, acolo unde se filmează emisiunea Puterea Dragostei. Fiind o femeie curtată de mulți dintre concurenții ce au trecut pragul

show-ului, Mariana a rămas din nou singură şi disponibilă în competiție.

Mariana: “Da, îmi este drag de tine.. dar tu pretinzi că îți este foarte drag de mine. Dar tu în momentul în care mă vezi ar trebui să ai atenția foarte focusată asupra mea. Nu!?”, a comentat Mariana la adresa lui Comănici revoltată fiind de atitudinea concurentului.

Tensiunile sunt din ce în ce mai aprinse între Mariana și Cristian Comănici, în casa Puterea Dragostei! Comănici nu a mai rezistat și a sărit să-l bată pe Alex!

Citeste si: Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei au ajuns în Republica Dominicană! Cum au petrecut concurenții prima noapte pe insulă?

Citeste si: None de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador pentru nominalizarea Anei Porgras! „S-a împiedicat în trei cuvinte...”

Reproșurile au început să vină din partea lui Cristian Comănici către Mariana în privința foștilor ei iubiți.

Alex a fost cel care l-a tot întărâtat pe Cristian Comănici cu diverse discuții legate de Mariana. Cum suferința este mare pentru Comănici, mai ales că despărțirea este proaspătă, acesta a sărit la bătaie.

Norocul a fost că, totuși, Cristian Comănici a fost prins de ceilalți colegi la timp pentru a nu se declanșa o bătaie cruntă ce ar fi putut lăsa urmări vizibile asupra celor doi concurenți.

Nervos, Cristian Comănici s-a apropiat de o vază și a aruncat-o spre Alex. Acesta s-a ferit și nu a fost în traiectoria directă a obiectului ce ar fi putut să aibă urmări puternice asupra corpului lui.

Citeste si: Care este motivul despărțirii dintre Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei? „Aflu de încă o femeie...”

Citeste si: Cristian Comănici, dat afară din Casa Puterea Dragostei după ce și-a ieșit din fire! Mariana, replici dure la adresa concurentului!

Cristian Comănici a fost scos afară de către echipa de producție, iar Mariana a fost rugată să meargă în casa băieților pentru a vorbi cu ei. Scandalul s-a ținut lanț și după acest incindent, când Alex și Andrei au început un conflict cu multe reproșuri și cuvinte dure. Andrei s-a enervat și i-a aruncat apa în față lui Alex. Echipa de producție a intervenit din nou pentru a opri bătaia.


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei au ajuns în Republica Dominicană! Cum au petrecut concurenții prima noapte pe insulă?

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei pleacă în Republica Dominicană! Ce vor face cei doi concurenți în exotica destinație?

Romeo a sărit la bătaie la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu concurentul?

DANIEL NICULESCU: Cine este soțul Andreei Tonciu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri