Covrigei dulci - cea mai rapida si usoara reteta!


Aceasta reteta de covrigei este simpla iar gustul este unul incredibil!

 

Ingrediente: Lapte 100 ml, faina 250 g, miere 50 g, zahar 30 g, drojdie 20 g, untura 50 g, ulei 30 ml, sare 1/4 lingurita, oua 1, esenta de vanilie 2 lingurite.
Mod de preparare: Drojdia se desface in putin lapte si se lasa la cald. In restul de lapte se dizolva zaharul si vanilia. Separat, se amesteca untura cu uleiul, faina, sarea si oul. Se adauga apoi laptele cu zaharul si cel cu droj­dia. Se amesteca totul, se framanta bine, se lasa o ora la cald si, apoi, se face un rulou subtire din care se fac covrigei. Se ung cu miere amesteca cu doua linguri de apa. Se pun intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit.
Sursa

Ingrediente: Lapte 100 ml, faina 250 g, miere 50 g, zahar 30 g, drojdie 20 g, untura 50 g, ulei 30 ml, sare 1/4 lingurita, oua 1, esenta de vanilie 2 lingurite.

Mod de preparare: Drojdia se desface in putin lapte si se lasa la cald. In restul de lapte se dizolva zaharul si vanilia. Separat, se amesteca untura cu uleiul, faina, sarea si oul. Se adauga apoi laptele cu zaharul si cel cu droj­dia. Se amesteca totul, se framanta bine, se lasa o ora la cald si, apoi, se face un rulou subtire din care se fac covrigei. Se ung cu miere amesteca cu doua linguri de apa. Se pun intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc potrivit.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri