Coşmarul prin care a trecut o tânără: "Am fost violată cu brutalitate într-un şopron când aveam 16 ani. Însă avortul a fost mult mai îngrozitor"


O tânără a trecut prin momente îngrozitoare la vârsta de 16 ani.

Cu câteva zile înainte de a împlini 17 ani, am mers la prima mea întâlnire. Eram încântată. El juca fotbal și era foarte popular. Am luat masa împreună și apoi am vizionat un film. Era încă devreme așa că ne-am mai plimbat puțin cu mașina prin zonă. Am mers la ferma familiei sale să vedem caii. Prima mea întâlnire, care părea un vis, s-a transformat curând într-un coșmar, când el m-a violat cu bestialitate într-un șopron.

Inițial nu am spus nimănui; mă amenințase că dacă voi spune cuiva voi regreta, că îmi va face viața un coșmar, că nu mă va crede nimeni. După câteva săptămâni, i-am povestit totul unei prietene. După ce am mai vorbit cu câteva persoane și am aflat că el răspândise propria sa variantă referitoare la cele întâmplate, nu m-a mai crezut nimeni. Oamenii în care aveam încredere, pe care îi iubeam și care ar fi trebuit să mă susțină nu au făcut-o. Am început să neg întreaga poveste și să încerc să mi-o scot din minte.

Citeste si: 2019 - Cele mai fericite perioade pentru nunți și botezuri. Norocul e scris in astre

Nu m-am gândit prea mult la posibilitatea de a fi însărcinată deoarece în concepția mea (total eronată) nu puteam rămâne însărcinată în urma unui viol. Abia când am început să am anumite simptome mi-am dat seama că aș putea fi însărcinată. Am mers de una singură într-un oraș vecin să îmi cumpăr un test de sarcină, pentru ca nimeni din orașul meu să nu știe și am făcut testul în baia unei benzinării. Mă gândisem dinainte ce să fac în cazul în care va ieși pozitiv. Aveam numărul de telefon al unui centru pentru femei însărcinate, credeam că este vorba despre o clinică în care se fac avorturi. Stând singură acolo, în baia benzinăriei, eram extrem de speriată și de furioasă. Eram furioasă pe Dumnezeu, Îl întrebam „Cum ai putut permite să mi se întâmple așa ceva”. Eram furioasă pe mine însămi pentru că m-am pus într-o situație de așa natură.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cu cine și-a petrecut Bianca ziua de naștere! Cine a venit la petrecerea concurentei de la Puterea dragostei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri