Copacul banilor 2019. Ce să ţii în casă şi unde să îl pui, în Anul Mistreţului de Pământ


Copacul banilor 2019. In filosofia asiatica, plantele cu ramuri si care infloresc semnifica dezvoltarea materiala si spirituala. Succesul este atras de prosperimea aerului cu iz de iarba, care iti poate schimba dispozitia si te poate face mai receptiv la oportunitati.


In articol:

La data de 5 februarie am intrat in Noul an Chinezesc, iar aranjamentele Feng Shui s-au schimbat. Afla mai multe despre stelele zburatoare aici.

Specialistii Feng Shui recomanda sa amplasezi o astfel de planta a banilor in coltul din stanga al casei, pentru sporirea norocului.

Citeste si: O tânără de 20 de ani a rămas paralizată din cauza unui gest banal pe care îl fac multe românce. „Doctorul m-a întrebat dacă am avut vreo rană. Atunci mi-am amintit totul”


Copacul banilor 2019. Unde sa-l amplasezi

In timpul Anului Mistretuui de Pamant, Copacul banilor trebuie amplasat intr-un loc luminos, dar nu in lumina directa a soarelui. In spatiile din penumbra, este indicat sa rotesti vasul cu floarea, astfel incat ea sa creasca uniform.

Din primavara, pana in octombrie, este obligatoriu sa adaugi fertilizator special, pe frunze. Bine ingrijita, planta se va dezvolta intr-un ritm alert.


La usa

La usa de la intrare este recomandat sa pui o floare frumoasa, ca de exemplu o lalea, o gladiola sau nuc de Malabar pentru a proteja casa de spiritele rele si pentru a aduce binecuvantarea. Pentru noroc la bani, opteaza pentru copacul banilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum poti integra bluzele cu imprimeu floral in tinute elegante?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri