Cool Featuring: AMNA și Keed lansează „Ce rămâne de facut”


AMNA revine cu o piesă nou-nouță, de data asta alături de Keed de la Șatra B.E.N.Z.! Cu un sound catchy și un refren ce-ți rămâne întipărit în minte de la prima ascultare, single-ul „Ce rămâne de facut” este compus de către artistă împreună cu Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache și Ioniță Bogdan David.


„Eu și Liviu Teodorescu eram în avion când mi-a arătat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat în studio și a urmat construcția piesei alături de Yoghi, un bun prieten de-ai noștri, și Keed. Sunt foartă mândră de acest proiect și mă regăsesc cu totul în acesta piesă. Videoclipul este unul de imagine, iar datorită lui Silviu Mindroc, un profesionist desăvârșit, totul a decurs absolut minunat la filmari”, declară AMNA.

“E prima oară când lucrez la un single și nu întâmpin absolut nici un obstacol. Armonie totală-de la scris la înregistrat, până la filmări și la produsul final. Pur și simplu nu am ce să zic în afară de faptul că sunt fericit că fac parte din acest proiect!”, adaugă Keed.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma), „Arme” (feat. What’s UP) și „Nu poți să mă uiti” (feat. Dorian), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. La începutul lui februarie, AMNA a lansat „14 februarie”, o piesă compusă chiar de ea, un single despre dragostea cu năbădăi, iubirea adolescentină pasională, cu fluturi în stomac și multe emoții.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri