Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”


Toți fanii și-ar dori ca Misha și Connect-R să fie don nou împreună, mai ales că amândoi au recunoscut că au încă sentimentele unul pentru celălalt. Iată ce a declarat blondina.


In articol:

Connect-R și Misha păreau un cuplu stabil și toți fanii au fost extrem de surprinși de faptul că artistul a anunțat, în urmă cu ceva timp, că ei nu mai formează un cuplu. Cei doi foști soți se înțeleg foarte bine și chiar au fost în vacanță împreună alături de fetița lor, Maya. Toată lumea speră la o împăcare, după ce amândoi au recunoscut că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Cea mai recentă declarație a fost făcută de Misha, care a vorbnit despre ce o mai leagă, încă, de Connect-R.

„Mă descurc, Maya e la grădi până la ora 18, e deschisă şi pe timpul verii. Acum e cu Relu, stă cu ea, film… ne descurcăm. Au o relaţie frumoasă. (…) Da, e dependentă de el, ăi caută mereu atenţia. Probabil da (n.r. o nouă vacanţă cu toţii). Nu am stabilit nimic. Momentan avem program destul de încărcat. (…) Suntem în relaţii foarte ok. În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, a spus Misha.

Connect-R a recunoscut că încă o iubește pe Misha

Și Connect-R a recunoscut că are sentimente puternice pentru femeia care i-a dăruit o fiică.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia… Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a dfost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum… timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie. Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în 2. Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri