De ce ascund Cabral și Andreea Ibacka chipul fetiței lor, Namiko


De ce ascund Cabral și Andreea Ibacka chipul fetiței lor, Namiko. Secretul celor doi a fost dezvăluit.


In articol:

Deși a venit pe lume la finalul anului trecut, Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au preferat să îi ascundă chipul micuței Namiko.

Mulți fani de-ai celor doi și-au dorit să vadă imagini cu micuța celor două vedete. Însă aceștia sunt extrem de discreți în legătură cu viața lor personală și nu au făcut rabat nici acum de acest lucru.

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, nașii lui Cabral și ai Andreei de cununie.

Micuța a fost creștinată în urmă cu trei zile, iar părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare pentru acest eveniment.

După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka, pentru care prezentatorul TV s-a pregătit intens.

Probabil că situația se va schimba odată ce s-a terminat botezul. De altfel, mai multe vedete au ales să ascundă chipul copilului până după botez. În alte cazuri, alte vedete au ales să țină chipul copilului secret și mai mult timp. Jojo și Andreea Bălan au făcut acest lucru timp de doi ani în cazul fiicelor lor.

Andreea Ibacka a recunoscut! Cine are grijă de fiica ei și a lui Cabral, când ea pleacă: „Evadez de acasă...”

Andreea Ibacka a vorbit despre viața alături de fiica ei și a lui, dar și despre persoana pe care se bazează cel mai mult.

În luna decembrie a anului trecut, Andreea Ibacka a adus-o pe lume pe prima ei fiică. Soția lui Cabral este o mămică foarte grijulie și adoră să aibă grijă de bebelu. Cu toate acestea, există și momente în care ea nu poate fi lângă Namiko și atunci apelează la mama ei pentru ajutor.

“Evadez de acasă și mă bazez pe mama. Este foarte frumos să fii mămică, pe lângă toate greutățile pe care le întâmpinăm ca proaspeți părinți. Avem un copil cuminte și sănătos. Îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că pot să trăiesc experiența asta.

Nu prea plânge, e foarte cuminte. Noaptea doarme și se trezește spre dimineață că are nevoie de masă și mă trezesc pentru că trebuie o alăptez. Cabral e destul de prins cu filmările și are nevoie să se odihnească, pentru că filmează 12 ore”, a declarat Andreea Ibacka conform viva.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri