Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat. Cum reuşeşte frumoasa prezentatoare să îşi menţină greutatea

Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat. Cum reuşeşte frumoasa prezentatoare să îşi menţină greutatea
Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat. Cum reuşeşte frumoasa prezentatoare să îşi menţină greutatea

Ilinca Vandici este într-o formă de zile mari, iar asta o face să fie foarte atentă la regimul alimentar pe care îl are. Drept pentru care de 5 ani, prezentatoarea tv are aceeaşi greutate.

Vedeta pune mare preţ pe sănătate şi pe aspectul fizic şi recomandă să avem 3 mese pe zi.

„Trebuie să ai 3 mese 100% dacă ai și cele 2 gustări între mese e și mai bine. Dacă o singură masă iese din regimul tău, asta înseamnă kilograme în plus. Eu mănânc de 3 ori pe zi. Dimineața pot mânca orice. de la un iaurt cu granola, la un ou fiert, la un sanviș cu un tip de cașcaval.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

La prânz pot mânca o supă sau o carne cu o salată, pot să mănânc doar salată, depinde cât îmi e de doame și ce mai am de făcut în ziua respectivă. (…)

Am același număr de kilograme de 5 ani.

În anul în care am fost însărcinată am bulversat cântarul, dar în 6 luni am revenit la același număr de kilograme pe care îl mențin inclusiv acum. Am 53.”, a spus Ilinca Vandici pentru VIVA!.

Citeste si: Ce ii sfatuieste Ilinca Vandici pe tinerii absolventi de liceu care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat?

Citeste si: Finala “Bravo, ai stil!” va fi difuzata sambata, 29 iunie, la ora 22:00. Castigatoarea sezonului cinci va fi anuntata in direct!

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce ii sfatuieste Ilinca Vandici pe tinerii absolventi de liceu care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies