Concert in cinstea super eroilor, pe 13 septembrie, in Herastrau


Concert in cinstea super eroilor, pe 13 septembrie, in Herastrau

In mai putin o saptamana, scena Teatrului de Vara din Herastrau se va transforma intr-un spectacol inedit de lumini si culoare.

 

Exact cum le place super eroilor. Şi asta pentru ca pe 13 septembrie, de la orele 20.30 are loc concertul "Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt", cu soundtrack-urile filmelor celebre si animatiilor Disney.
Actorul  Marius Manole si Bucharest Festival Orchestra, dirijata de Cristian Lupes,  aduc astfel in fata publicului una dintre cele mai inedite colaborari ale anului: muzica simfonica si teatru.
Pentru ca este un concert despre super eroi, magia se intampla in primul rand pe scena, pe care o vom vedea schimbata pe rand intr-un castel si apoi intr-o corabie "cu toate panzele sus". Orchestra va canta inconjurata de ape, pe o corabie realizata din lumini.
"Este ceva foarte nou pentru mine si e pacat sa nu incerci ceva daca ti se propune si ti se ofera ceva nou si ceva ce n-ai mai facut niciodata.
In strainatate acest tip de spectacol e destul de practicat si multi actori mari de la Hollywood, de exemplu Jeremy Irons si multi altii, fac tipul asta de spectacol", a mai spus Marius Manole.
Pe langa decorul spectaculos, pe cele doua panouri din stanga si dreapta scenei vor rula proiectii din pelicule celebre care sa intregeasca atmosfera de poveste.
Biletele pentru spectacolul de pe 13 septembrie se gasesc in reteaua Eventim, dar si in reprezentantele Orange, Vodafone, Germanos, in magazinele Carrefour si in librariile Humanitas si Carturesti.
Studentii si pensionarii beneficiaza de reduceri, iar persoanele cu dizabilitati au parte de intrare GRATUITĂ, pentru ca super eroii nu au nevoie de bilet!

Exact cum le place super eroilor. Si asta pentru ca pe 13 septembrie, de la orele 20.30 are loc concertul "Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt", cu soundtrack-urile filmelor celebre si animatiilor Disney.

Actorul Marius Manole si Bucharest Festival Orchestra, dirijata de Cristian Lupes,  aduc astfel in fata publicului una dintre cele mai inedite colaborari ale anului: muzica simfonica si teatru.Pentru ca este un concert despre super eroi, magia se intampla in primul rand pe scena, pe care o vom vedea schimbata pe rand intr-un castel si apoi intr-o corabie "cu toate panzele sus". Orchestra va canta inconjurata de ape, pe o corabie realizata din lumini. 

" Este ceva foarte nou pentru mine si e pacat sa nu incerci ceva daca ti se propune si ti se ofera ceva nou si ceva ce n-ai mai facut niciodata. In strainatate acest tip de spectacol e destul de practicat si multi actori mari de la Hollywood, de exemplu Jeremy Irons si multi altii, fac tipul asta de spectacol", a mai spus Marius Manole.

Pe langa decorul spectaculos, pe cele doua panouri din stanga si dreapta scenei vor rula proiectii din pelicule celebre care sa intregeasca atmosfera de poveste.  Biletele pentru spectacolul de pe 13 septembrie se gasesc in reteaua Eventim, dar si in reprezentantele Orange, Vodafone, Germanos, in magazinele Carrefour si in librariile Humanitas si Carturesti.

Studentii si pensionarii beneficiaza de reduceri, iar persoanele cu dizabilitati au parte de intrare GRATUITA, pentru ca super eroii nu au nevoie de bilet!

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri