Cod portocaliu de ger, ninsori si viscol in Bucuresti si alte 12 judete! Scolile sunt inchise, iar zeci de trenuri au fost anulate


Cod portocaliu de ninsori si viscol in Bucuresti si alte 12 judete. ANM a emis o noua atentionare de vreme extrema, care a intrat in vigoare pe 26 februarie. Sunt asteptate ninsori abundente si viscol puternic.

37 de trenuri au fost anulate din cauza vremii, informeaza CFR Calatori. in judetul Teleorman, circulaţia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri judeţene (DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703). Se acţioneaza pentru curaţarea parţii carosabile.

IGSU transmite ca in cursul noptii nu au fost inregistrate victime sau alte situatii care sa puna in pericol comunitatile. in ultimele 24 de ore, s-au semnalat efecte in 10 localitati din 7 judete (Bacau, Botosani, Cluj, Constanta, Giurgiu, Tulcea si Teleorman), constând in derapaje usoare ale autoturismelor in afara carosabilului, blocaje pentru perioade scurte de timp, restrictii rutiere pe anumite sectoare de drum sau arbori doborâti de vânt.In judetul Teleorman, intre localitatile Botoroaga si Mosteni, un autobuz cu patru calatori, un autoturism si o ambulanta care transporta o femeie gravida spre spital, au ramas blocate din cauza acumularii de zapada viscolita pe carosabil.

S-a actionat imediat cu doua utilaje de deszapezire ale SDN, o senilata ISU si o autospeciala pentru victime multiple ATPVM, care a insotit ambulanta spre spital.
in urma avertizarilor meteorologice, primarul Capitalei a anuntat ca scolile din Bucuresti sunt inchise luni si marti. Totodata, Gabriela Firea a precizat ca perioada ar putea sa fie extinsa, in functie de conditiile meteorologice.

Sursa: StirileKanald.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Simptomul de coronavirus care i-a speriat pe asistenți: „Parcă ar fi diavolul însuși”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri