Ciuperci umplute la gratar - Reteta simpla de weekend!


Ciuperci umplute la gratar - Reteta simpla de weekend!

Ingredientul special din umplutura fac ciupercile extrem de savuroase.

INGREDIENTE

8-10 ciuperci champignion
100 g mozzarella
2 linguri coriandru/patrunjel proaspat
5-6 rosii uscate
sare
piper

MOD DE PREPARARE:

Curata ciupercile si pastreaza-le coditele. Taie rosiile uscate, mozzarella si coditele ciupercilor cubulete, toaca patrunjelul sau coriandrul marunt si amesteca toate ingredientele. Potriveste de sare si piper, apoi umple ciupercile.

Pune ciupercile pe gratar cand jarul nu este foarte puternic, pentru a se putea patrunde. Preparatul este gata cand poti infige furculita in laterala ciupercilor fara dificultati, conform RetetePractice.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Bunatati in Postul Pastelui: Tocanita cu ciuperci si dovlecei. Mere coapte cu magiun de prune si nuca

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Ciuperci umplute - Reteta de post, ca la mama acasa

Greseala pe care toate gospodinele o fac atunci cand gatesc ciuperci. Si tu o faci mereu!

Oua fierte ca la Roman cu garnitura de budinca de macaroane, cu ciuperci, sunca si limba fiarta afumata si cu sos tomat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Maria Andria a fost cerută de soție: „Nu știu ce să fac”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri