Ciuperci umplute la gratar - Reteta simpla de weekend!


Ingredientul special din umplutura fac ciupercile extrem de savuroase.

INGREDIENTE

8-10 ciuperci champignion
100 g mozzarella
2 linguri coriandru/patrunjel proaspat
5-6 rosii uscate
sare
piper

MOD DE PREPARARE:

Curata ciupercile si pastreaza-le coditele. Taie rosiile uscate, mozzarella si coditele ciupercilor cubulete, toaca patrunjelul sau coriandrul marunt si amesteca toate ingredientele. Potriveste de sare si piper, apoi umple ciupercile.

Pune ciupercile pe gratar cand jarul nu este foarte puternic, pentru a se putea patrunde. Preparatul este gata cand poti infige furculita in laterala ciupercilor fara dificultati, conform RetetePractice.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri