Ciuperci umplute la gratar - Reteta simpla de weekend!


Ingredientul special din umplutura fac ciupercile extrem de savuroase.

INGREDIENTE

8-10 ciuperci champignion
100 g mozzarella
2 linguri coriandru/patrunjel proaspat
5-6 rosii uscate
sare
piper

MOD DE PREPARARE:

Curata ciupercile si pastreaza-le coditele. Taie rosiile uscate, mozzarella si coditele ciupercilor cubulete, toaca patrunjelul sau coriandrul marunt si amesteca toate ingredientele. Potriveste de sare si piper, apoi umple ciupercile.

Pune ciupercile pe gratar cand jarul nu este foarte puternic, pentru a se putea patrunde. Preparatul este gata cand poti infige furculita in laterala ciupercilor fara dificultati, conform RetetePractice.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri