Ciorbă de cartofi cu ciolan afumat. Iţi plouă in gură


Prepară o ciorbă delicioasă de cartofi cu ciolan afumat şi dreasă cu smântână. Iată reteta:

Ciorbă de cartofi cu ciolan afumat – Mod de preparare

Tai ceapa julien şi morcovul rondele şi îi căleşti 2 minute în ulei. Cureţi carnea de pe ciolan şi o tai cubuleţe, la fel şi ardeiul gras. Adaugi carnea şi ardeiul în oală şi laşi la călit alte 3 minute. Apoi torni 2 litri de apă fiartă, în care pui şi ţelina, păstârnacul şi rădăcina de pătrunjel, curăţate şi tăiate cubuleţe. Laşi să fiarbă 20 de minute, apoi adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Baţi gălbenuşurile cu smântâna şi torni 2 polonice de zeamă, amesteci şi pui compoziţia în oală, în fir subţire, şi mai laşi până fierb cartofii. Cu 10 minute înainte de a opri focul, pui o legătură de tarhon spălat şi tocat, sarea şi piperul. Restul de tarhon, spălat şi mărunţit, îl presari pe deasupra, după ce opreşti focul. Poţi servi cu puţin oţet, după gust.

sursa: clickpoftabuna.ro

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Imagini incendiare! Ce se întâmplă luni la Puterea Dragostei! Cine sunt concurenții descalificați?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri