Cine este Yasmine Ody, iubita lui Pepe. Tânăra i-a dăruit cel de-al treilea copil

Cine este Yasmine Ody
Cine este Yasmine Ody

Yasmine Ody este iubita cunoscutului cântăreț de la noi din țară. Despre el am auzit multe de-a lungul timpului, însă puțini știu cine este femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Despre  Nicolae Ionuț Pascu, cunoscut sub numele de Pepe, se vorbește des în spațiul public. Este un cântăreț de excepție, are o carieră de succes, iar pe plan sentimental lucrurile nu au mers niciodată mai bine. Cântărețul se iubește cu Yasmine Ody, o frumoasă tânără care i-a dăruit cel de-al treilea copil. Află, în acest articol, tot ce nu știai despre bruneta care i-a furat inima cunoscutului artist.

Citeste si: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

Ce vârstă are Yasmine Ody

Cine este Yasmine Ody
Cine este Yasmine Ody[Sursa foto: Instagram]

Cine este Yasmine Ody

Yasmine Ody s-a născut în 1995, are 27 de ani și este un celebru make-up artist de la noi din țară.

Diferența de vârstă dintre ea și Pepe este de aproximativ 16 ani, însă acest lucru nu reprezintă un impediment în frumoasa lor relație de dragoste.

Înainte de a deveni foarte cunoscută  pentru talentul său în arta machiajului, Yasmine Ody a cochetat și cu moda, având o carieră de model la una dintre cele mai cunoscute agenții de la noi din țară. Originile sale arabe și frumuseștea nativă au ajutat-o pe vedetă să își construiască o imagine de succes în lumea showbiz-ului autohton.

Yasmine Ody a absolvit Academia de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, familiei, Protecției Sociale și persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pepe a cunoscut-o pe frumoasa brunetă în urmă cu mai mulți ani.

Prima apariție publică a celor doi a fost în anul 2017, atunci când a apărut pe rețelele de socializare o fotografie în care se vedea cum Yasmine Ody îi retușa machiajul cântărețului.

„Yasmine Ody … gata de intervenție!!! Ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul in care arătam in fata camerei așa ca merita din tot sufletul un mare... mulțumesc !!!”, scria Pepe atunci, pe contul său de Facebook.

Citeste si: Cine este MINODOARA. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

Cine este Yasmine Ody
Cine este Yasmine Ody[Sursa foto: Instagram]

Cariera lui Yasmine Ody

În anul 2015, pe vremea când era model, Yasmine Ody a prezentat creațiile designerului Cătălin Botezatu, activând mai apoi și ca model internațional.

Frumoasa brunetă a prezentat inclusiv pentru brandul de lenjerie intimă Victoria”s Secret, într-un show ce a avut loc în România.

De asemenea, Yasmine a fost protagonista unor pictoriale pentru diferite magazine de haine, accesorii și clinici de înfrumuseșațare. Iubita lui Pepe se mândrește cu dimensiunile perfecte pentru meseria de model: înălțime 1,80 m și măsuri 85/60/90.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este ANA MORODAN. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Cine este Yasmine Ody
Cine este Yasmine Ody[Sursa foto: Instagram]

Yasmine Ody i-a dăruit lui Pepe un copil

Yasmine și Pepe trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând au devenit părinți.

„Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine! Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă”, a spus Pepe in urma cu câteva luni.

Pepe a fost căsătorit, în trecut, cu Raluca Pastramă, iar din căsnicia lor au rezultat două fetițe: Rosa, în vârstă de 5 ani și Maria, de 8 ani. Artistul este mândru de copiii săi și îi susține cum știe el mai bine, chiar dacă nu mai este împreună cu mama lor.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Casa de modă YVES SAINT LAURENT. Povestea designerului care a revoluționat istoria modei. “Nu trebuie să confundăm eleganța cu snobismul”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este iubitul PATRIZIEI PAGLIERI. "M-am căsătorit la 24 de ani cu un italian. Eram îndrăgostită şi foarte tânără."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies