Cine este Vladimir Drăghia. „Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent”


Actor, poet și fost înotător de performanță, Vladimir Drăghia apare frecvent pe micile ecrane și este foarte apreciat de public, dovadă fiind și numărul impresionant de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare. Chiar și așa, puțini știu cine este cu adevărat Vladimir Drăghia și cum a reușit să devină una dintre cele mai urmărite persoane de la noi din țară.


In articol:

Vladimir Drăghia a intrat în atenția publicul în urmă cu foarte mulți ani, atunci când se afla pe lista celor mai râvniți burlaci din România. Lucrurile s-au schimbat radical între timp, căci acum are o familie minunată, care se va mări în scurt timp cu încă un membru. Află totul despre Vladimir Drăghia, de la primii pași în lumea televiziunii și până la secretele din viața lui personală.

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

Cine este Vladimir Draghia

Cine este Vladimir Draghia

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Vladimir Drăghia

Vladimir Roland Drăghia, pe numele său complet, s-a născut pe data de 13 martie 1986, la Galați.

Este actor, poet și fost înotător de performanță, abilitățile sale sportive dobândite în acea perioadă fiindu-i de mare folos în participarea la Exatlon, emisiune difuzată pe Kanal D pe care a și câștigat-o.

Deși acum se poate declara cel mai fericit bărbat din lume, dat fiind faptul că are o familie minunată care îi aduce motive de bucurie în fiecare zi, viața lui Vladimir Drăghia nu a fost roz dintotdeauna, mărturisește el.

Tatăl lui l-a părăsit pe vremea când avea doar câteva luni, însă nu-i poartă ură pentru acest lucru, ci chiar îi este recunoscător.

Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot.

Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani. Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București.

Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat”, a declarat Vladimir Drăghia pentru Viva.ro

Citeste si: "Facem om nou." Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru așteaptă al doilea copil

Cariera lui Vladimir Drăghia

Înainte de a deveni actor și de a intra în lumea televiziunii, Vladimir Drăghia a fost în lotul olimpic șapte ani. Imediat după ce a absolvit liceul a obținut două burse în America, însă din motive financiare nu a reușit să plece. Ulterior a decis să se mute în Italia, dar după jumătate de an s-a întors în țară, la București, pentru a-și continua studiile la facultate.

Vladimir Drăghia a devenit foarte cunoscut de-a lungul anilor, dat fiind faptul că a participat la mai multe emisiuni foarte cunoscute, pe unele reușind chiar să le câștige:

„Burlacul” sezonul 3
„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzată de ProTV
„Dansează printre stele”, difuzată de Antena
„Șerifi de România”, difuzată de Antena 1 (câștigat)
„Splash! Vedete la apă”, sezonul 3 (câștigat)
„Ferma vedetelor„, sezonul 3 difuzată de ProTV
„Exatlon România” (câștigat)

Citeste si: "E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună"! Vladimir Drăghia şi soţia lui, declaraţii emoţionante despre a doua sarcină

Cine este Vladimir Draghia

Cine este Vladimir Draghia

[Sursa foto: Instagram]

Cine este soția lui Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2018, ceremonia având loc la malul mării, pe litoralul românesc.

În vara anului 2017, actorul devenea tătic pentru prima oară. Frumoasa lui soție a adus-o pe lume pe Alaia Zora, o fetiță minunată care le aduce zâmbete în fiecare zi.

Recent, cei doi au anunțat că familia lor se va mări cu încă un membru, lucru care i-a bucurat nespus de mult pe fani.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.  Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături”, a scris Vladimir Drăghia în cadrul postării.

Cine este Vladimir Draghia

Cine este Vladimir Draghia

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ROXANA BLENCHE. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

Cine este Carmen Grebenişan. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."

Cine este Mioara Velicu. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri