Cine este soțul Oanei Roman.  „În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori"

cine este sotul oanei roman
Cine este soțul Oanei Roman.  „În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori"

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Însă știați cine este soțul acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soțul Oanei Roman, dar și care sunt motivele pentru care relația dintre cei doi nu mai merge ca la început. În plus, descoperiți și ce relație are soțul Oanei Roman cu fiica lor, în prezent.

 

Cine este soțul Oanei Roman

Soțul Oanei Roman, Marius Elisei, căci despre acesta este vorba, este cu 10 ani mai mic decât soția sa.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 36 de ani. Cu toate acestea, vârsta pare că nu a reprezentat o problemă între cei doi, în momentul în care au decis să formeze un cuplu.

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din luna ianuarie a anului 2013 și au împreună o fiică, pe nume Isabela Maria. Odată cu trecerea timpului, cei doi au trecut prin nenumărate perioade mai dificile, ținând cont de faptul că în anul 2021, mai exact în luna februarie, cei doi au luat decizia de a divorța la notar.

Cu toate acestea, în luna iunie, cei doi s-au împăcat, însă acum se pare că au reapărut problemele în relație.

oana roman si marius elisei

Citeste si: Cine este Yasmine Ody, iubita lui Pepe. Tânăra i-a dăruit cel de-al treilea copil

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Motivul pentru care Oana Roman și soțul s ău nu se mai înțeleg

Oana Roman a dezvăluit motivul sau chiar motivele de la care pornesc aceste certuri între ea și Marius Elisei, tatăl fetiței sale. „ Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim.

Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare ”, a declarat Oana Roman.

De asemenea, un alt motiv al divergențelor dintre cei doi, ar fi legat de faptul că Oana Roman susține că nu este o persoană geloasă, în timp ce partenerul său de viață, Marius Elisei, ar fi o persoană geloasă peste măsură.

„Eu nu sunt deloc. El – cât și pentru mine la un loc”, a declarat vedeta.

Chiar destul de recent, Oana Roman a susținut iar, faptul că relația pe care o are cu Marius Elisei, nu mai merge în direcția în care aceasta și-ar dori.  Cu toate acestea, acest aspect nu o împiedică pe vedetă să recunoască faptul că Marius Elisei este un tată foarte bun pentru fiica lor și că de nenumărate ori o răsfață pe aceasta.

Prin urmare, cu toate că cei doi nu se mai înțeleg ca la început, Marius Elisei a rămas foarte implicat în creșterea fetiței sale și își dorește tot ce este mai bun pentru ea.

oana roman a divortat

Citeste si: Cine este soția lui Flick. "Este un pas important pentru mine și soțul meu”

 

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Oana Roman și soțul s ău trec prin momente dificile ale relației

Oana Roman a vorbit în ultima perioadă despre momentele mai delicate prin care trece în relația sa cu Marius Elisei. Fiica fostului premier al României a fost mai deschisă ca niciodată, atunci când a mărturisit public, motivul pentru care relația celor doi nu mai funcționează la fel de bine ca înainte și nu în direcția dorită de către aceasta.

Deși la începutul relației diferența de 10 ani dintre cei doi, nu părea să reprezinte o problemă, lucrurile par că s-au schimbat treptat, motiv pentru care acest aspect se pare că și-a pus amprenta asupra modului în care cei doi văd viața.

Cu toate acestea, în ciuda acestui lucru, Oana Roman și Marius Elisei reușesc întotdeauna să ajungă la un numitor comun atunci când vine vorba despre fiica lor. Cei doi s-au dedicat în egală măsură copilului lor și indiferent de cum vor decurge lucrurile în relația lor de cuplu pe viitor, cei doi își vor da toată silința ca fiica lor să nu simtă în niciun fel, conflictele dintre părinții ei.

 „ În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat. În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel ”, a mai declarat Oana Roman.

oana roman si sotul ei

Citeste si: Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

3 Prăjituri dietetice cu puține calorii. Sunt ușor de preparat

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Cine este Delia Matache. „Ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Ruzgar alături de Nursema

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies