Cine este soțul Cătălinei Ponor. "Da, este adevărat!”

Cine este soțul Cătălinei Ponor.
Cine este soțul Cătălinei Ponor. "Da, este adevărat!”

Cătălina Ponor este o fostă mare gimnastică, apreciată de nenumărate persoane. Însă știați cine este soțul acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soțul fostei mari gimnaste, Cătălina Ponor, dar și cum s-au cunoscut cei doi. În plus, descoperiți și cum a decurs marele eveniment din viața celor doi, care a avut loc în acest weekend, sâmbătă.

 

Cine este soțul Cătălinei Ponor

Bogdan Jianu, căci despre acesta este vorba, este un cunoscut regizor, scenarist, dar și actor în spectacolele istorice.

Aceste spectacole se regăsesc în marca “Lupii Albi” în care actorul Bogdan Jianu, obișnuiește să interpreteze diverse personaje istorice. Printre aceste personaje se regăsesc și Vlad Dracula, Generalul Baba Novac, Haiducul Iancu Jianu, Căpitanul Corbu și multe alte astfel de roluri. 

Citeste si: Armin Nicoară şi Claudia Puican se căsătoresc! “E oficial, a spus DA!”

 

Cum și-a cunoscut Cătălina Ponor, soțul

Bogdan Jianu (52 de ani), trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de marea gimnastă Cătălina Ponor (34 de ani). Aceasta a fost cea care a oficializat relația dintre cei doi, în anul 2018, după ce de mai bine de cinci ani, s-a retras din activitatea sa sportivă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cătălina Ponor pare că este mult mai fericită cu această relație, încă de la începutul ei. Deși diferența de vârstă dintre cei doi (de 18 ani), a uimit pe toată lumea, aceștia nu s-au lăsat afectați de părerile celor din jur, ba chiar mai mult, cei doi își trăiesc frumoasa poveste de iubire în continuare.

Marea gimnastă, Cătălina Ponor, obișnuiește să fie foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală, prin urmare, deși la începutul relației sale, aceasta nu părea că s-ar afla într-una, Cătălina Ponor și-a

găsit jumătatea chiar în Bogdan Jianu. Chiar acesta a fost cel care a declarat faptul că totul a început dintr-o simplă prietenie, care s-a transformat treptat într-o frumoasă poveste de dragoste. 

Nu considerăm că e o relație secretă! Am tot ieșit, nu ne-am ferit, nu e niciun secret. Suntem doi oameni liberi, care dintr-o prietenie frumoasă am trecut la next step! Suntem într-o nouă etapă, privim cu încredere în viitor, nu are rost să anticipăm! Nu suntem genul de oameni care ne expunem viața privată în presă ”, a spus Bogdan Jianu. 

La doi ani după ce s-au cunoscut, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au simți că este momentul pentru ca relația lor de iubire să treacă la următorul nivel, iar cei doi s-au logodit în vara anului 2020. Cu toate acestea, deși aveau în plan să facă marele pas de mai multă vreme, nu au reușit să își oficializeze relația în acest mod, din cauza pandemiei.

Se pare că timpul potrivit a sosit, iar proaspeții însurăței s-au hotărât să facă pasul cel mare.

Citeste si: Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit 

În urmă cu doar două zile, în acest weekend, sâmbătă pe data de 18 iunie, la distanță de alți doi ani de la frumoasa logodnă pe care au avut-o, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au decis să își lege destinele oficial, în cadrul cununiei civile.

Cununia a avut loc într-o ceremonie restrânsă, la Primăria din Constanța. Cei doi au spus marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile, alături de doar câțiva prieteni apropiat și bineînțeles, alături de familie.

Cătălina Ponor  și Bogdan Jianu nu și-au dorit să posteze prea multe imagini de la evenimentul special din viața lor, însă prietenii au fost cei care au postat câteva fotografii cu mirii pe rețelele de socializare. Astfel, fanii celor doi au putut să admire totodată și rochia de mireasă pe care a purtat-o fosta gimnastă, Cătălina Ponor. Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu o coafură lejeră, dar totodată și specială, care a făcut-o să arate deosebit la cununia sa civilă.

Imediat după ce Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au spus marele „Da”, petrecerea s-a mutat într-un local care se află pe malul lacului Căciulați. Printre invitați s-au aflat și Elvira Deatcu, Monica Roșu, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Andreea Răducan, Daniela Silivaș, Carmen Tănase și Corina Ungureanu.

Citeste si: Cine este Bianca Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies