Cine este Sarah, fiica Anamariei Prodan. „Rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită!”


Sarah Dumitrescu Prodan este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan. Însă știați că aceasta este o sportivă de performanță?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact fiica Anamariei Prodan, Sarah, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și ce a declarat aceasta în privința zvonurilor legate de o posibilă relație dintre ea și artistul Lino Golden, dar și care a fost motivul pentru care s-a întors în România.

 

Ce vârstă are Sarah, fiica Anamariei Prodan

Sarah, fiica Anamariei Prodan, pe numele său întreg, Sarah Dumitrescu Prodan, are în prezent, frumoasa vârstă de 22 de ani.

sarah dumitrescu prodan

Sarah Dumitrescu Prodan este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”

 

Ce studii are Sarah Dumitrescu Prodan

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Sarah Dumitrescu Prodan a studiat în România, până la vârsta de 14 ani, iar apoi, a urmat liceul și facultatea din America.

Eu joc în România de la 12 ani, la lot, încă joc, trei la trei, tot. La 14 ani am plecat, am jucat la cel mai bun liceu din America, la prima echipa, patru ani la rând cu echipa numărul unu în America, iar după cred c-am avut 30 și ceva de oferte la facultate și am jucat trei ani la America și în ultimul an m-am întors în România și am jucat pentru echipa națională.”, a menționat Sarah Dumitrescu Prodan.

sarah prodan si lino golden

Sarah Dumitrescu Prodan este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

 

Cine este Sarah, fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu Prodan  este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan. Încă de la vârsta de 10 ani, aceasta și-a început cariera de sportivă în baschet, iar astăzi este una dintre sportivele de performanță, ajungând să fie apreciată de publicul larg.

Atunci când vine vorba despre echipa sportivă din care aceasta face parte, se pare că este vorba despre echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University. Echipa se află în San Luis Obispo, California. În ciuda faptului că aceasta a petrecut mai mult timp în România, în ultima vreme, se pare că în această perioadă ar trebui să se afle deja în America.

Pe 20 mai, merg la lotul național care începe pregătirea la Izvorani. O să călătorim în fiecare week-end în altă țară pentru că am competiții. Campionatul în America începe în noiembrie.”, declara  Sarah Dumitrescu Prodan, în urmă cu câteva luni.

Sarah Dumitrescu Prodan și Rebecca sunt cele două minunate fete, care provin din căsnicia pe care Anamaria Prodan a avut-o cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. În ciuda faptului că cei doi au divorțat cu mulți ani în urmă, au rămas în relații foarte bune.

sarah prodan varsta

Sarah Dumitrescu Prodan este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este fosta soție a lui Florin Piersic JR. Femeia a fost implicată într-un mare scandal

 

Ce spune Sarah Dumitrescu Prodan despre zvonurile apărute despre ea și Lino Golden

În ciuda faptului că au apărut diverse informații cu privire la o potențială relație dintre Sarah Dumitrescu Prodan și artistul Lino Golden, după ce s-a afișat în prezența lui, pe rețelele de socializare, se pare că tânăra a explicat care este de fapt relația dintre ea și artistul.

Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!”, a mărturisit  Sarah Dumitrescu Prodan.

sarah prodan studii

Sarah Dumitrescu Prodan este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"

 

Care este motivul pentru care Sarah Dumitrescu Prodan s-a întors în România

În ciuda faptului că Sarah Dumitrescu Prodan s-a întors în România pentru a face parte din echipa națională de la noi din țară, se pare că și situația recentă, dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, a determinat decizia acesteia de a se întoarce.

Am susținut-o foarte mult pe mama mea în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea, o parte din «de ce am venit înapoi». Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine pentru că și mama avea nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebecca și am zis «hai că mă duc eu acasă acum, pentru că tu tot ai fost și acum e și rândul meu».(...)

Rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei, pentru că până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul.”, a menționat Sarah Dumitrescu Prodan.

anamaria prodan copii

Sarah Dumitrescu Prodan este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este soția lui Sorin Bontea

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soția lui Sorin Bontea

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"

Cine este fosta soție a lui Florin Piersic JR. Femeia a fost implicată într-un mare scandal

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri