Cine este fosta soție a lui Florin Piersic JR. Femeia a fost implicată într-un mare scandal


Florin Piersic JR. Trăiește de 9 ani de zile o poveste de iubire alături de Andreea Cipca, o tânără jurnalistă, care i-a dăruit un băiețel.


In articol:

Nu multe persoane știu, dar Florin Piersic JR. A fost căsătorit și a divorțat după 1 an și jumătate. Iată cine este femeia cu care actorul a stat doar un an și consideră că mariajul cu ea a fost o greșeală.

Citește și: Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 77 de ani! Anna Szeles și-a revăzut fiul după trei luni de carantină! FOTO

Cine este fosta soție a lui Florin Piersic Jr

Florin Piersic JR. are doi copii, din două relații diferite, dar nu s-a căsătorit cu niciuna din cele două femei care l-au făcut tată.

Nu mulți sunt cei care își mai aduc aminte că actorul a fost căsătorit, iar la un an distanță a decis să divorțeze.

Prima și singura femeie cu care Florin Piersic Jr a fost căsătorit este actrița Adriana Nicolae, cu care a stat un an și jumătate, în urmă cu 20 de ani.

Cei doi nu au rezistat multă vreme împreună, deoarece erau două persoane cu temperamente diferite, iar după ce au divorțat, actorul a considerat că a făcut o greșeală, în momentul în care a decis să facă acest pas.

„Am făcut o greșeală când m-am căsătorit, acum zece ani. Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism care m-a adus cu picioarele pe pământ. Si n-a fost o căsnicie care a durat doua săptămâni, ci un an si jumătate. Atâta vreme cât doi oameni au temperamente diferite, e greu sa înțeleg cum de a durat și atât”,  a declarat Florin Piersic Jr despre mariajul cu fosta sa soție, Adriana Nicolae.

Femeia a fost implicată într-un mare scandal

Femeia a fost implicată într-un mare scandal

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Fosta soție a lui Florin Piersic Jr a fost implicată într-un mare scandal

Fosta soție a lui Florin Piersic JR. a fost implicată într-un scandal, după ce a spus că tatăl copilului ei este un Junior celebru.

„Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut și are în componența numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior",  este declarația făcută de fosta soție a lui Florin Piersic Jr, care a generat apoi un adevărat scandal.

Florin Piersic Jr a spus că nu el este tatăl, deoarece nu își dă seama cum cineva ar putea să conceapă un copil cu o persoană cu care nu a mai întreținut relații intime.

„Nu sunt eu tatăl, deoarece nu știu cum ar putea o persoană să conceapă un copil cu cineva cu care nu a mai făcut întreținut relații intime nouă ani. Iar dacă aș fi tatăl acelui copil, eu nu m-aș feri să-l recunosc, pentru că în general îmi asum faptele. Părerea mea este că Adriana a făcut o glumă proastă, pe care ea a aruncat-o să vadă dacă prinde", a declarat actorul.

Femeia a fost implicată într-un mare scandal

Sotia actorului

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu! Ies la iveală detalii cutremurătoare


Abonează-te pe

Citește și:

Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu! Ies la iveală detalii cutremurătoare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri