Cine este Maria Ghinea. ”Mi s-au extirpat opt milimetri din creier.”


Maria Ghinea, în vârstă de 54 de ani, este o celebră interpretă de muzică populară de la noi din țară.


In articol:

Îndrăgita cântăreață de muzică populară se mândrește cu un repertoriu vast și diversificat, având peste 100 de cântece pe cele 10 albume discografice lansate până în momentul actual. Maria Ghinea a decis să facă pasul cel mare, cel de a se mărita încă de la vârsta de 17 ani, însă după nuntă lucrurile au luat o întorsătură bruscă.

Artista a fost împușcată în cap la vârsta de doar 21 de ani, din cauza geloziei fostului soț, care nu era de acord ca interpreta să își mai continue cariera muzicală. Maria Ghinea a fost invitată în cadrul emisiunii ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, care poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia ei, dar și cum a reușit să fie de fiul său extrem de mic salvată de la moarte. 

Citeste si: Maria Ghinea, declarații despre bărbatul care i-a distrus viața. „Nu am vrut să mă mărit de la început”

Cine este Maria Ghinea

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Larisa Udilă a făcut mărturisiri despre soțul infidel la „Detectorul de minciuni”: “Am verificat și am văzut că a șters mesajele”

Maria Ghinea, despre traumele produse de fostul soț

Fostul soț al Mariei Ghinea a făcut-o pe artistă să aibă parte de un adevărat calvar în propria casă. Interpreta de muzică populară a povestit deschis despre cum fostul ei soț i-a pregătit la acea vreme o spânzurătoare în curte, acolo unde plănuia să o ucidă. Artista a reușit să scape cu ajutorul fiului ei care a observat din timp ce plănuia tatăl lui, astfel Maria reușind să fugă pe scări pentru a nu se întâlni cu bărbatul.

"Pe 8 aprilie a vrut să mă spânzure. În casa în care am locuit cu el, aveam un garaj la parter și garajul avea o grindă care era proiectată pentru a fi un service auto. Era o grindă foarte rezistentă. A luat niște cabluri de curent pe care le-a legat acolo și Alexandru care era mai mare a venit la mine și mi-a zis să nu cobor din casă. El văzuse ce pregătise acolo și mi-a spus că el mi-a pregătit o spânzurătoare. În seara aia făceam orice îmi cerea, numai să contracarez răutatea lui. Nu puteam fugi. Era ca o umbră pentru mine", a declarat Maria Ghinea.

Citeste si: Avantajele și dezavantajele divorțului la notariat. „Divorțul la notar durează o lună, o lună și jumătate și dacă e vorba de un divorț să zicem fără minor.”

Cine este Maria Ghinea

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum îți revii după ce ai fost trădat de partener: „Oamenii înșală și când sunt în relații foarte bune”

Cântăreața a făcut mărturisiri și despre cum a fost împușcată pur și simplu în cap, având o lipsă osoasă de 8 centimetri. Femeia a reușit însă să scape din ghiarele morții, deoarece a supraviețuit intervenției chirurgicale care a urmat. 

„Mi s-au extirpat opt milimetri din creier... Am fost la un tomograf și am vrut să merg să-i mulțumesc doctorului care m-a operat și mi-a spus: Nu eu, bunul Dumnezeu v-a iubit și am o lipsă osoasă de vreo 8 centimetri. Oamenii se tot întreabă de ce am părul lăsat mai mult pe o parte, nu mai am curajul să fac o altă operație pentru că mi-au spus că sunt medici buni, dar asta însemnă să-mi pierd iar părul. Zic eu că dacă Dumnezeu m-a iubit atunci, are grijă și de acum încolo. Atunci, acea operație a fost fără să-mi dau seama, acum, îmi e frică să o fac”, a mai povestit Maria Ghinea.

Citeste si: Cum se distruge relația de cuplu. ”Greșelile sunt micuțe, dar consecințele pot fi mari.”

Cine este Maria Ghinea

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cum îți dai seama că ești într-o relație nepotrivită. „Ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte clar”

Maria Ghinea se bucură de viața din prezent

Deși a trecut  prin momente de-a dreptul cumplite, artista a avut puterea de a-și ierta fostul soț de origine iugoslavă, după ce a împușcat-o în cap și a încercat să o spânzure. Bărbatul a făcut închisoare timp de 5 ani, ulterior, primind și o interdicție de a intra pe teritoriul țării. Artista are în acest moment o viață frumoasă, în care trăiește cea mai bună perioadă de până acum. A reușit să depășească clipele terifiante prin care a trecut, și se consideră acum o persoană fericită. Mai mult decât atât, Maria Ghinea a mărturisit că se roagă pentru el de fiecare dată când merge la biserică, și astfel, are puterea să-și continue viața și să lupte pentru liniștea ei, pe care și-a dorit-o atât de mult. 
„Am iertat tot și de fiecare dată când mă duc la biserică, mă rog pentru el. Eu nu am nicio putere nici să-l condamn și nici să-mi explic de ce a făcut lucrul ăsta, dar am zis că Dumnezeu știe ce ne dă fiecăruia. Poate că fericirea asta, bucuria asta, viața asta frumoasă pe care o am eu astăzi, nu m-am gândit la ea niciodată. Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. În fiecare moment al vieții mele au fost niște probleme pe care, cumva, le-am depășit, dar acum sunt cea mai fericită”, a mai dezvăluit artista.

Citeste si: Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

Cine este Maria Ghinea

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghinea, declarații despre bărbatul care i-a distrus viața. „Nu am vrut să mă mărit de la început”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Larisa Udilă a făcut mărturisiri despre soțul infidel la „Detectorul de minciuni”: “Am verificat și am văzut că a șters mesajele”

Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. „E potrivit pentru mine”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri