Maria Ghinea, declarații despre bărbatul care i-a distrus viața. „Nu am vrut să mă mărit de la început”


Maria Ghinea a povestit despre cum a ajuns să se căsătorească cu bărbatul care a împușcat-o în cap.


In articol:

Maria Ghinea a avut parte de o căsnicie traumatizantă. Ceea ce la început părea o frumoasă poveste de dragoste s-a transformat treptat într-un adevărat coșmar. Astfel, bărbatul căruia i-a jurat să fie alături și la bine și la rău, s-a transformat într-un asasin.

Interpreta de muzică populară a trecut prin clipe grele alături de fostul ei soț, care a încercat să o ucidă în nenumărate rânduri.

Invitată la emisiunea „ În oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Maria Ghinea i-a povestit lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii despre cum a ajuns să se căsătorească cu bărbatul care a vrut să o ucidă în nenumărate rânduri.

Căsnicia traumatizantă a Mariei Ghinea

Citește si: Cantareata Maria Ghinea, dezvaluiri dupa 15 ani de cand a fost impuscata in cap de sot

Căsnicia Mariei Ghinea a început cu stângul. Interpreta de muzică populară a mărturisit că pe lângă faptul că a supus-o la o serie de agresiuni, soțul ei a și înșelat-o  în repetate rânduri, prima oară chiar înainte să se căsătorească civil. Bărbatul a avut o aventură cu o femeie cu 30 de ani mai mică decât el și a argumentat acest gest ca fiind o răzbunare împotriva femeii deoarece nu și-a dorit de la început să își asume relația printr-o căsnicie.

Am făcut doar cununie civilă, dar după o iertare. Eu, în perioada în care am stat la țară, am deschis un bar și o alimentară și el se încurcase cu fata din bar. Am avut un dialog cu ea și i-am zis să îmi spună ea, mai mică decât mine cu 10 ani și mai mică ca el cu 30 de ani, dacă l-a întrebat vreodată dacă vrea să o ia de soție sau vrea să fie doar o perioadă scurtă de timp împreună. Ea s-a supărat și s-a dus și i-a spus. El cumva în momentul ala ne-a dat pe amândouă afară, eu m-am dus la ea și i-am spus că dacă consideră că nu are nimic cu el să considere că niciodată nu i-am spus. I-am spus că dacă are ceva cu el, să îmi lase cheile și să plece. A stat vreo oră, mi-a adus cheile și a plecat. După momentul asta a plecat și el, iar eu i-am strâns lucrurile.(...) Aveam deja un copil, nu am vrut să mă mărit de la început pentru că pentru mine nu o foaie ține căsnicia. S-a întors și mi-a reproșat că face astfel de lucruri  pentru că eu nu vreau să mă legitimez cu el. Am stat, am cumpătat și am decis să mă căsătoresc civil ca să îi demonstrez că eu chiar îl iubesc ”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii „În oglindă” de pe theXclusive.

Artista a dezvăluit și cum s-a produs incidentul care i-a schimbat viața, atunci când a fost împușcată de către bărbatul pe care îl iubea.

 

L-am sunat pe colegul meu, a răspuns soția lui și i-am spus că nu mă mai duc la Scornicești să aflu ora de plecare la concert. Ea din modul meu de a mă adresa și-a dat seama că e o problemă. M-a întrebat dacă am probleme și am zis da.

Văzând că eu sunt altfel decât și-ar fi închipuit el, m-a trimis să îi fac o cafea. M-am dus(...) a început să mă și înjure, i-am pus cafeaua, dar nu îmi plăcea privirea lui. Avea o privire pe care nu o mai văzusem. Era ca și cum aștepta să greșesc să mă omoare.(...) Am prins un moment de neatenție și am fugit pe scări. M-a prins de păr și a trebuit să mă opresc și în momentul în care m-a prins, a zis că are ac de cojocul meu.

În hol aveam m-a împins pe un fotoliu(...) Știind că trebuie să plec în turneu în Irak, am zis că am nevoie de față, fie că îmi dă, dar să nu îmi dea în față. Am crezut că o să mă pocnească. Am pus mâna la ochi și într-o fracțiunea de secundă am întors capul. Nu am văzut pistolul. El îmi spusese pistolul în frunte, am mișcat capul și a rămas glonțul în corpul parietal dreapta al creierului. De acolo nu mai știu nimic. Dumnezeu a făcut să fie bine pentru mine că el își dorea atât de tare să mor că m-a plimbat prin toată casa cu rana în jos. Am pierdut foarte mult sânge și când s-a săturat de plimbat s-a dus la fata care era în bar de serviciu și a zis că m-a omorât.

 Mi s-au extirpat opt milimetri din creier… Am fost la tomograf și am vrut să merg să-i mulțumesc doctorului care m-a operat și mi-a spus: „Nu eu, bunul Dumnezeu v-a iubit”. Am o lipsă osoasă de vreo opt centimetri. Oamenii se tot întreabă de ce am părul lăsat mai mult pe o parte. Nu mai am curajul să fac o altă operație. Mi-au spus că sunt medici buni, dar asta înseamnă să îmi pierd iar părul”, a spus ea.
"
,
a detaliat Maria Ghinea în platoul  În oglindă. 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader. “Ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit.”

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”. “Le-am spus încă de la început că nu ajung!”

Secretele Elenei Merișoreanu. „Puteam să spun adio carierei muzicale”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Situația nu este minunată în acest moment.” Oana Roman și Marius Elisei, din nou în punctul de a se despărți?! Vedeta a făcut destăinuiri controversate în mediul online
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri