Cine este mama Biancăi Adam. „Pentru mine este cea mai mare provocare!”


Majoritatea persoanelor o cunosc pe una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, Bianca Adam. Însă știați cine este mama acesteia?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact mama Biancăi Adam, dar și care este provocarea la care cu greu a acceptat să participe, alături de fiica sa.

În plus, aflați și ce vârstă are celebra vloggeriță Bianca Adam, dar și care a fost anul în care a intrat în mediul online.

 

Cine este mama Biancăi Adam

Mama Biancăi Adam, Mihaela Adam, căci despre aceasta este vorba, locuiește în Craiova, alături de soțul său. Deși fiica sa, Bianca Adam, este cunoscută atât în mediul online, dar nu numai, mama sa, Mihaela Adam, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor în viața sa de zi cu zi.

Cu toate acestea, o regăsim pe mama Biancăi Adam, în fotografiile postate de tânăra vloggeriță, atât pe contul său de Instagram, cât și pe cel de Facebook, iar deseori o mai surprindem și în videoclipurile pe care aceasta le postează pe platforma sa de YouTube.

bianca adam si mama ei

Majoritatea persoanelor o cunosc pe una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, Bianca Adam

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Diana Matei. „Detest rutina și am această dorință de a-mi exploata toate laturile personalității mele ”

 

Bianca Adam particip ă la o nouă provocare, alături de mama sa

Bianca Adam este una dintre celebritățile care participă la emisiunea TV, cu provocări una și una. Cu toate acestea, pentru a participa, celebra vloggeriță a avut nevoie de un coleg de echipă, dar cu cine să facă o echipă mai bună, decât chiar cu propria sa mamă.

Astfel încât, Bianca Adam și mama sa, Mihaela Adam, formează o echipă perfectă, fiind persoane competente, având încredere una în cealaltă mai mult ca în oricine, dar și care se înțeleg de minune, având strânsa relație de mamă și fiică.

În ciuda faptului că Mihaela Adam a declarat că nu a fost atât de încântată, atunci când i s-a propus această provocare, fiica sa, Bianca Adam a insistat să plece amândouă, motiv pentru care aceasta nu a putut să o refuze. Deși a mai urmărit și sezoanele trecute ale emisiunii TV, se pare că nu se gândea niciodată să se asocieze cu etapele grele și absolut tot ceea ce implică participarea.

Pentru mine este cea mai mare provocare și ce să zic, n-am primit-o chiar așa bine, deci nu am fost așa încântată, pentru că știu că este greu, am urmărit emisiunea și știu ce se întâmplă acolo. Și m-a șantajat emoțional ca să mă convingă într-un fel și nu am putut să spun nu .”, a mărturisit mama Biancăi Adam.

bianca adam mama

Majoritatea persoanelor o cunosc pe una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, Bianca Adam

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Chiar înainte de plecarea lor în cursa plină de provocări, Bianca Adam a ținut să menționeze ce înseamnă atât pentru ea, cât și pentru mama sa, participarea la aceasta emisiune TV.

Pentru noi înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile să fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm.“, a declarat Bianca Adam.

bianca adam america express

Majoritatea persoanelor o cunosc pe una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, Bianca Adam

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

 

Ce vârstă are Bianca Adam

Bianca Adam, cunoscută și sub numele de Bie Adam sau Tequila, s-a născut pe data de 28 iulie, în Craiova. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 25 de ani.

bianca adam varsta

Majoritatea persoanelor o cunosc pe una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, Bianca Adam

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

 

Cine este Bianca Adam

Bianca Adam este una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, care a intrat în mediul online tocmai din anul 2012, atunci când a devenit cunoscută sub numele de „Tequila'. Astfel, odată cu trecerea timpului și dezvoltarea pasiunii sale, Bianca Adam a reușit să devină unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut de la noi din țară.

Tânăra vloggeriță a ajuns să aibă 1 milion de urmăritori pe Instagram, 1,8 milioane de abonați pe YouTube și peste 700.000 pe TikTok. Aceasta s-a făcut remarcată prin nenumărate aspecte, începând de la atitudinea sa excentrică și gata să încerce tot ce este nou în tendințe, până la seriile sale de provocări, denumite „Adevăr și provocare”, care erau unele dintre cele mai urmărite la acea vreme, pe canalul său de Youtube.

Deși Bianca Adam este cunoscută datorită vloggului, aceasta nu s-a dat înlături nici din lumea muzicii. Astfel, de-a lungul anilor, aceasta și-a lansat și câteva melodii alături de prietenii săi și nu numai. Melodii care, bineînțeles, au avut succesul pe care și-l dorea, intrând imediat pe platformele Spotify și YouTube.

cine este bianca adam

Majoritatea persoanelor o cunosc pe una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, Bianca Adam

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri